Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forsikringsselskab positive over for digitallås

Forsikringsselskab positive over for digitallås

En ny digitallås gør du kan låse døren fra smartphonen Alm. Brand er positive for udviklingen på låsemarkedet.

En ny digitallås, som er udviklet af Ruko A/S og Dansikring Direct Verisure, gør din smartphone bliver din hoveddørsnøgle. Dette er ifølge Alm. Brand Forsikring en positiv udvikling.

 - Mobiltelefonen er måske fremtidensnøgle

En integreret digitallås forbundet til en applikation på din smartphone fra danske Ruko og Dansikring Direct Verisure kan være med til at forandre måden vi åbner og låser vores hjem. Det kan måske betyde du ikke længere skal have nøglerne med, men de i stedet er i din smartphone.

Ligesom du så også kan låse op for håndværkere, posten eller andet uanset hvor du befinder dig. Ligesom du slipper for altid at skulle have dine nøgler med når du eksempelvis skal ud og motionere, i biografen eller lignende.

Låsen er godkendt af forsikringsselskaber ligesom de mekaniske låse vi kender i dag og Alm. Brand Forsikring ser positivt på udviklingen. 


 - ”Vi ser positivt på den nye digitale lås fra Ruko og Dansikring Direct Verisure. Det er den første større udvikling i det private låsemarked i mange, mange år og vi vurderer at digitallåsen på mange måder giver en sikkerhed, der er mindst lige så stor, hvis ikke større, end en traditionel lås,” siger Privatdirektør Pia Holm Steffensen fra Alm. Brand Forsikring.

Den nye lås, som er den første af sin art på det danske marked, koster fra 2.500 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikael Jensen 24-09-2013 11:48:55

Hvad så med hvis man nulstiller telefonen eller formatere den og glemmer at man har det på xD

0 0
Morten Jensen 20-09-2013 07:38:27

Man kunne måske opsætte en boks på huset, hvor det var muligt at låse op vha. NFC fra smartphonen, eller et andet kort, i tilfælde af at telefonen er løbet tør for strøm.
Og hvad med låsesmede? Jeg forestiller mig, at man med sådan en lås her ikke bare kan 'dirke' den op, eller bore cylinderen ud.
Vil offentlige myndigheder måske have en 'bagdør', altså én eller anden måde at kunne låse alle disse låse op med? Hvis man skal være lidt paranoid. :-) For slet ikke at bringe NSA på banen.

0 0
20-09-2013 08:10:38

Altså om de bruger en "bagdør" eller at bore cylinderen ud er vel et fedt ? :D Men ja, potentielt kan de overvåge hvornår du går ind og ud af døren. Dog kan de vel allerede gøre noget lignende ved hjælp af gps.

0 0
Daniel Tyrrestrup Paulsen 19-09-2013 18:25:01

Det kan jo ikke lade sig gøre sådan som smartphones holder strøm? o.O

0 0
DX 19-09-2013 20:31:01

Der er ingen i DK,der seriøst kan klage over manglende strøm. der er strøm alle vegne. I hjemmet, I bilen, På arbejdet, Udtag fra PC, Samt Batteri Power Pack´s der nemt kan ligge i lommen eller tasken.
Så alt i alt, er det kun et spørgsmål om lidt omtanke.

0 0
19-09-2013 22:00:00

Lige et lade stik hængende fra væglampen ved hoveddøren, til nødstilfælde ;-)
Nej du har ret, man kan sq lade sin mobil overalt i dag.

0 0
DX 19-09-2013 16:05:30

Det er muligt at fjernstyre det hele i huset allerede, låse, varme,lys osv. http://www.youtube.com/watch?v=vGkk1VCKpvs

0 0
Om brug af cookies