Forsikringsselskab positive over for digitallås

En ny digitallås gør du kan låse døren fra smartphonen Alm. Brand er positive for udviklingen på låsemarkedet.

Forsikringsselskab positive over for digitallås

En ny digitallås, som er udviklet af Ruko A/S og Dansikring Direct Verisure, gør din smartphone bliver din hoveddørsnøgle. Dette er ifølge Alm. Brand Forsikring en positiv udvikling.

 – Mobiltelefonen er måske fremtidensnøgle

En integreret digitallås forbundet til en applikation på din smartphone fra danske Ruko og Dansikring Direct Verisure kan være med til at forandre måden vi åbner og låser vores hjem. Det kan måske betyde du ikke længere skal have nøglerne med, men de i stedet er i din smartphone.

Ligesom du så også kan låse op for håndværkere, posten eller andet uanset hvor du befinder dig. Ligesom du slipper for altid at skulle have dine nøgler med når du eksempelvis skal ud og motionere, i biografen eller lignende.

Låsen er godkendt af forsikringsselskaber ligesom de mekaniske låse vi kender i dag og Alm. Brand Forsikring ser positivt på udviklingen. 

 – ”Vi ser positivt på den nye digitale lås fra Ruko og Dansikring Direct Verisure. Det er den første større udvikling i det private låsemarked i mange, mange år og vi vurderer at digitallåsen på mange måder giver en sikkerhed, der er mindst lige så stor, hvis ikke større, end en traditionel lås,” siger Privatdirektør Pia Holm Steffensen fra Alm. Brand Forsikring.

Den nye lås, som er den første af sin art på det danske marked, koster fra 2.500 kroner.

Mere om stoffet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. d. 16/9/2013 fulgte vi artiklen op med artiklen om Huawei Ascend P6 – en designlækker sag (mobiltest) – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.