Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forskellen på Touch Cover og Type Cover til Microsoft Surface

Forskellen på Touch Cover og Type Cover til Microsoft Surface

Microsofts annoncering af Surface tablets, bød også på tilbehør, her giver vi forskellen på de to typer covers til Surface.

Microsofts præsentation af Surface tablets, var en smule forvirrende i nat, selv de medier der var til stede under pressemødet var forvirrede.

Men nu er der faldet lidt ro på tingene, og Slashgear.com kan nu fortælle der findes to slags covers til Microsoft Surface.

Det ene er Touch Cover hvilket også er det tyndeste på kun tre millimeter, ders unikke feature er at tasterne på denne er Touch følsomme, ligesom knapperne i bunden af de fleste Android enheder i dag er touch følsomme.

Det andet cover hedder Type Cover, og har et mere ”fysisk” tastatur end Touch Cover er. Den har knapper der kan trykkes ned på, derfor er Type Cover også en smule tykkere i designet – præcist to mm tykkere.

Dog melder nogle medier tilbage om at feedbacken i Type Cover, ikke er på niveau med et tastatur, som på eksempelvis bærbare computere.

Microsoft sagde under præsentationen, at man med Type Cover kunne skrive mindst ligeså hurtigt, som på hvilket som helst andet tastatur. Og en Microsoft medarbejder udtalte til en af journalisterne der til stede under pressemødet, at han havde lavet 63 input på en Touch Cover på under et minut.

Begge type covers passer på både Surface RT og Surface Pro, og klikkes begge let fast på enhederne, ligesom Smart Cover gør på en iPad. Ud over at være et tastatur er dens primære funktion at beskytte tablet enheden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-06-2012 16:02:09

Gad vide om den slukker, når man lukker den med type/touch coveret ?

0 0
Hans Jákup Danielsen 19-06-2012 16:36:54

"TouchCover has an accelerometer and is aware of when its folded back."
http://gizmodo.com/5919328/what-is-microsoft-announcing-today-updating-live

læste et eller andet sted at det var så den kunne være slukket når den var foldet sammen

0 0
Alfix 19-06-2012 15:03:44

Forskellen siger sig selv. Touch (touch), Type (Taster) ;)

0 0

Om brug af cookies