Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Først dansk ordbog til Galaxy Nexus i april

Først dansk ordbog til Galaxy Nexus i april

Den officielle danske ordbog til Galaxy Nexus lader vente på sig.

Galaxy Nexus. (Foto: Mobilsiden.dk).
Galaxy Nexus. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Google og Samsungs fælles Android-smartphone, Galaxy Nexus, er født uden dansk ordbog. Men teleselskabet 3 har tidligere fortalt, at en opdatering skulle komme i starten af i år.

Nu her hvor året er en måned gammelt, er der fortsat ingen opdatering i udsigt, i hvert fald ikke før april måned.

- ”Ja, der kommer ganske rigtig en opdatering fra Google, hvor ordbogen er med, vi kender ikke den eksakte dato, men regner med april,” siger det fra 3’s pressechef Stine Green Paulsen til Mobilsiden.dk.

Kan man ikke vente på Google, er der forskellige andre muligheder, for at indlægge en uofficiel ordbog, via Android Market.

En udvikler har f.eks. hacket tastaturet ud af Android 4.0 Ice Cream Sandwich, og gjort blandt andet en dansk ordbog tilgængelig uden om Google.

Læs også:
- Test: Galaxy Nexus – Google gør Android bedst


Samsung Galaxy Nexus - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ivan Alhilali 17-05-2012 15:57:52

Modtog min galaxy nexus i går.... hold da op den er god, men det irriterer mig, at den stadig i maj månede ingen Dansk ordbog har......

0 0
Andreas 03-02-2012 11:03:24

Nu er det jo ikke noget nyt det her, så lidt sjovt at folk går så meget op i det nu.

Jeg er ejer af en Nexus S, som jeg købte for et år siden, og her er der heller ikke nogen dansk ordbog. Sådan er det at købe og bruge "rene" Google produkter, desværre.

Jeg bruger selvfølgelig bare et andet tastatur fra Market med dansk ordbog, men derfor synes jeg da stadig det er for dårligt af Google.

Jeg er generelt stor Google og Android fan, men på det felt gør de det bare ikke godt nok. Google interessere sig ikke nok for at understøtte mindre sprog og lande i alle deres produkter og tjenester.

Det samme gør sig også gældende i Google Docs, som jeg ellers synes er et rigtig fint værktøj. Men her er der heller ikke understøttelse for "Ordbog" og "Stavekontrol" på Dansk, så derfor bruger jeg det ikke.

Det er bare ikke godt nok for en så stor virksomhed som Google. Når Apple og MS kan gøre det, så kan Google også. Her må de altså bare afsætte nogle ressourcer, så sprogunderstøttelsen i deres produkter og tjenester funger ens på alle sprog. Også de små sprog som Dansk.

0 0
Rallerbabz 03-02-2012 15:18:42

Jeg deler 100% samme holdning som dig, dog vil jeg ikke sige at jeg af den grund afskære nogle af deres produkter. Jeg bruger nu stadig fx. google docs.

Desuden skal man også lige lægge mærke til at Apple og Microsoft er langt LANGT større firmaer end Google. Det er ikke nogen undskyldning, men af den grund kan Apple og MS fint putte lidt penge i at finpudse det og bruge et par millioner på at tilføje alle sprog til deres produkter.

0 0
Henrikmand 01-02-2012 17:19:08

Der er indtil flere tastaturer på Marketing,som er bedre end originalen, og her er der dansk ordbog.

Hvis man ikke kan finde ud af det, skal man nok overveje en anden telefon...

0 0
PJ 04-02-2012 01:45:50

De koster penge og kræver tilladelser som i princippet betyder det kunne spionere på hvad du skriver.
Det er ikke folks opgave at finde en workaround, det er firmaets opgave at lever den fra starten.

0 0
Rallerbabz 01-02-2012 18:03:11

Det ændre da ikke på at det stadig er for dårligt at der ikke er dansk understøttelse når de nu vælger at sælge den i danmark.
Der findes en del der ikke aner hvordan man skifter tastetur ud.

Ligegyldigt. - Måske for dig.

0 0
Kenned88 02-02-2012 13:49:44

Det er satme da også svært når man står i en besked fx med tastaturet fremme og så trækker notification baren ned vises et punkt der hedder indtastnings metode.. Det kræver da virkelig en doktorgrad.. Funktionen er blevet endnu nemmere at finde i ICS end den tidligere har været.. Ellers er det vel ikke for meget forlangt at man lige googler hvis man er i tvivl.

0 0
Rallerbabz 04-02-2012 14:39:09

Ja, når man ikke ved at man kan hente et nyt på markedet er det.

0 0
Brian Koch 01-02-2012 17:39:09

kunne jo også værre som mig at man syntes at ics tastaturet er bedre en de andre i market har downloadet det til min optimus 2x dog ser jeg ikke ordbog som det vigtigste da man selv kan oprette ordene som man skriver dem og lave sin egen ordbog

0 0
alni 01-02-2012 16:40:26

Tak fordi i kunne finde ud af hvornår ordbogen kommer så har vi noget at forholde os til!

0 0
Rallerbabz 01-02-2012 16:34:45

Det er sgu for ringe..!

0 0

Om brug af cookies