Første Apple Watch-opdatering tilføjer dansk sprog

Det super-populære Apple Watch modtager nu den allerførste opdatering, som tilføjer dansk sprog som en af nyhederne.

Første Apple Watch-opdatering tilføjer dansk sprog

Efter en lille måneds tid på markedet i en række udvalgte lande udsender Apple ifølge sin hjemmeside den første softwareopdatering, som bringer flere store nyheder med sig.

Hvis du er blandt mindretallet, der har valgt at importere et Apple Watch hjem til Danmark langvejs fra og savner dansk sprog i brugerfladen, vil denne opdatering formentlig bringe stor glæde.

Læs også: Nye videoer guider dig igennem Apple Watch

Opdateringen på 51,6 MB med versionsnummer 1.01 giver nemlig understøttelse for dansk sprog sammen med portugisisk, hollandsk, svensk, russisk, thailandsk og tyrkisk.

Om det er en indikation for, at Apple kan finde på at udvide tilgængeligheden af uret til netop Danmark i forbindelse med den kommende WWDC-event i starten af juni, vides dog ikke, men muligheden er der.

Apple Watch opdatering
Sådan ser meddelelsen om den nye softwareopdatering ud (Foto: 9to5mac.com)

Forbedret ydeevne og rettelser af fejl

Foruden de tilføjede sprog introducerer opdateringen også en række forbedringer af ydeevnen på flere områder i uret. Det omfatter stemmestyringen, Siri, tilgængelighed-menuen og tredjepartspartsapps.

Læs også: Apple Watch slår ny bestillingsrekord

De fitnessrelaterede forbedringer omfatter bedre aflæsning af stående aktiviteter, bedre udregning af antal kalorier ved indendørs cykling og ved træning med romaskiner samt og bedre måling af distancer og hastighed under udendørs gang og løb.

Sådan installeres opdateringen

Du kan installere opdateringen direkte på uret, men Apple anbefaler ifølge AppleInsider, at den installeres, mens den tilsluttede iPhone er i nærheden. Uret skal helst tilsluttes opladeren og have minimum 50 % strøm, lyder anbefalingen også.

Sagens videre forløb

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/5/2015 samlede vi op på historien og publicerede en artikel med temaet Avis: Apple dropper planer om at lave et 4K-tv – Artiklen kan du læse her her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.