Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første billede af LG G4 lækket

Første billede af LG G4 lækket

LG's næste store sats og topmodel, LG G4, dukker for første gang op i form af et billede af en tidlig rendering.

Lækkede billeder længe før offentliggørelsen af de helt store topmodeller er næsten uundgåelige, og LG's næste storsatsning slipper da heller ikke uden om rygtemøllen.

Det første billede af LG G4 er nemlig dukket op på det store internet. Det er en tidlig rendering, der er lækket af Twitter-brugeren @OnLeaks, som står bag nyhedssiden nowhereelse.fr.

Læs også: LG kan tage pixels et skridt videre med G4

Ved første øjekast er der mange sammenligneligheder mellem forgængeren, LG G3, og den den næste LG G4. Det er samme genkendelige og slanke design med bløde kurver, der går igen, ligesom de to volumeknapper og tænd/sluk-knappen sidder på præcis samme måde bagpå. Kamerasensoren ser ud til at være noget større nu, idet den nu er lidt tykkere end bagcoveret.

Blitzen og den infrarøde sensor bagpå er mere eller mindre identiske med dem på LG G3, og det samme gælder for LG-logoet og højttaleren. De er placeret helt som du kender det fra LG G3. Designet på den lille højttaler bag på har nu ændret design til i stedet at bestå af bittesmå huller.

Henter designelementar fra LG G Flex 2

LG har også hentet inspiration fra den næsten futuristiske LG G Flex 2, som har et bøjet design og en bøjet skærm samtidig med at være yderst fleksibel. LG har taget det kurvede design og brugt det i LG G4 - dog i en knap så ekstrem grad som i Flex-modellerne.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

Det leder tankerne hen på, om LG G4 også får den samme belægning på bagsiden, hvor små ridser på næsten magisk vis forsvinder af sig selv. Det er der dog ingen forlydender om på nuværende tidspunkt.

Den 5,5" store telefon bliver endnu større

Sammen med det lækkede billede følger også dimensionerne på telefonen. De lyder på 148,9 x 76,5 x 9,9 mm, hvilket gør den 2,6 mm højere, 1,9 mm bredere og 1 mm tykkere end forgængeren. Hvad størrelsen på den 5,5” store skærm fra LG G3 ender med at blive på LG G4, er der endnu ingen oplysninger om.

Læs også: LG G4 præsenteres først til april

Nyd det højopløselige pressefoto af LG G4 i en tidlig udgave nedenfor og ved siden af forgængeren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies