Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første billede af Moto X (4. generation) er lækket

Første billede af Moto X (4. generation) er lækket

Det første billede er lækket af 4. generation af Motorolas Moto X, hvor der ses store nyheder ved designet, som nu er udført i metal.

Foto: cnBeta.com

Hvad angår design er der store ligheder mellem de tre hidtidige generationer af Motorolas populære Moto X-serie, men det slutter med den næste og 4. generation, hvis det står til et nyt rygte.

Det første billede af hvad der menes af være den 4. Motorola Moto X er nemlig lækket på den kinesiske teknologinyhedsside cnBeta. Her ses bagsiden, som både ved brugen af materialer og designelementer i høj grad skiller sig ud fra de forhenværende modeller fra Motorola.

Læs også: Motorola: Disse telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Plastik er således skiftet ud med en fuld konstruktion i metal, lige som formfaktoren fra de forrige modeller med den bløde kurve langs toppen er væk. Om dette materialeskift betyder, at Motorola gør en ende på den såkaldte Moto Maker-hjemmeside, hvor du selv kan tilpasse designet ved bestillingen, vides endnu ikke.

I de tre nuværende Moto X’ere er der nogle relativt simple designløsninger omkring kameraet, men i denne 4. generation er der gjort plads til et stort, rundt og sort element rundt om kamerasensoren - lidt i stil med Nokias Lumia 1020. Kameraelementet er udført i hvad der ligner glas, hvor der er gjort plads til en dobbelt LED-blitz i den nedre del.

Fronthøjttalere flyttes til bagsiden

De frontvendte højttalere, der er med til at karakterisere Moto X-serien, er tilsyneladende skrottet til fordel for bagvendte. I hvert fald er der nederst på metalbagsiden lavet huller til, hvad der må formodes at være højttalere på samme måde som hullerne i bl.a. iPhone 6s eller Samsung Galaxy S6 – disse er dog placeret på rammen.

To ting ser dog ud til at være uændret i forhold til forgængerne. Den lille, runde fordybning på bagsiden med Motorolas logo samt placeringen af tænd/sluk-knappen samt volumeknapperne på højre side er der ikke pillet ved.

Får kraftig Snapdragon 820-processor

Det er endnu sparsomt med oplysninger om denne 4. generations Moto X. Hjemmesiden skriver dog, at det er meget sandsynligt, at en lanceres med Qualcomms seneste Snapdragon 820-processor. En lancering af smartphonen vil senest finde sted i slutningen af andet kvartal næste år, så den kan altså være op mod et halvt år ude i fremtiden.

Læs også: Snapdragon 820 - Bare hurtigere og bedre

Om det viser sig at være den ægte være er svært at svare på på et så tidligt tidspunkt, da dette billede er det absolut første af, hvad der menes at være den næste model i serien. Der kan selvfølgelig også blot være tale om en tidlig prototype, som ikke nødvendigvis viser det endelige design.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies