Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første custom ROM til Android Wear klar til LG G Watch

Første custom ROM til Android Wear klar til LG G Watch

Allerede nu kan eventyrlystne LG G Watch ejere modificere Android Wear og nyde godt af mindre lag samt bedre batteritid.

Efter LG G Watch havde været tilgængelig for udviklere i et par uger, dukkede den første custom ROM op på nettet. Normale folk er først nu begyndt at modtage uret, og det er først tilgængeligt i Danmark hen imod slutningen af juli.

Hvis man lyster det, kan man så snart man modtager det, begynde at modificere det. Den første ROM er lavet af brugeren jakeday på siden RootzWiki, han kalder den ‘Ghoma’ og fortæller at den tilføjer et par tweaks som forbedrer Android Wear på G Watch.

Blandt andet skulle batteritiden være bedre, latenstiden når der swipes er reduceret, ydeevnen er forbedret og intensiteten af vibrationer er forøget.

For at installere hans version, skal bootloaderen være låst op, dette har han lavet en kort guide til på RootzWiki. Derefter er det blot at følge hans anvisninger.

I første omgang er der ikke tale om en komplet ROM, men blot ændringer til en række filer, hvilket forklarer hvorfor det ikke fylder så meget (~8 MB) - ifølge udvikleren får man fordelene uden den risiko der er ved at flashe uret og ende med at stå med en enhed der ikke fungere. Han arbejder dog på en komplet ROM som vil fylde i omegnen af 300 MB så snart installations processen er perfektioneret.

Det skal naturligvis nævnes at det foregår på eget ansvar, jeg har ikke selv prøvet det, og man kan muligvis i sidste ende stå med et nyt ur der ikke virker, det er altså kun for de eventyrlystne.

Udvikleren er desuden i gang med at lave et script så uret kan få de originale filer igen, det er på nuværende tidspunkt ikke muligt.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 14-07-2014 08:35:43

You just gotta love Android! :-)

0 2

Om brug af cookies