Første danske indhold er klar i HTC Blinkfeed

Tidligere har der manglet dansk indhold i det nye Blinkfeed fra HTC, men nu er TV 2 at finde i funktionen.

Første danske indhold er klar i HTC Blinkfeed

Da HTC i februar måned præsenterede HTC One var det uden noget dansk indhold i den nye funktion Blinkfeed, men meldingen til Mobilsiden.dk fra HTC’s danske direktør, Peter Frølund, var dengang, at vi ville komme til at se danske mediepartnere i fremtiden.

 – ”Per dags dato er der absolut ingen danske leverandører. Men vi er i dialog med adskillige danske mediepartnere. Så i Danmark kommer du til at se danske mediepartnere. Præcis hvem det er, vender vi tilbage til,” sagde Peter Frølund efter præsentationen af HTC One til Mobilsiden.dk.

 – Intet dansk indhold i HTC Blinkfeed

HTC Blinkfeed er den største nyhed i HTC Sense 5.0 og du får alle nyheder, Facebook, LinkedIn og Twitter-opdateringer direkte ind på din forside-skærm – samt nyheder fra udvalgte kategorier. Dine kalenderaftaler rykkes i øvrigt automatisk til toppen om morgenen.

 – Læs testen af HTC One: HTC One – den eneste ene (mobiltest)

Og nu har det første danske indhold fundet sin vej ind i Blinkfeed funktionen – det er dermed TV 2, som bliver den første danske mediepartner. Dermed er der i hvert fald mulighed for nyheder fra TV 2 når HTC One lander i hænderne hos danskerne i nær fremtid.
 

Læs også:
 – Få HTC Blinkfeed lignende funktion i Opera browser