Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første danske iPad-app ser dagens lys

Første danske iPad-app ser dagens lys

Lampeproducenten Louis Poulsen er den første danske virksomhed, der har fået udviklet en applikation til Apples iPad.

Den første danske iPad-applikation er en realitet. Det skriver business.dk.

Applikationen fungerer som et digitalt katalog for lampeproducenten Louis Poulsen, og det vil komme både kunder og virksomheden selv til gode, vurderer digital udviklingschef Anders Bisgaard.

- ”Belysningsbranchen er en meget traditionel branche, og sædvanen er, at man sender de her meget tykke kataloger ud. Der er det tydeligt, at den her løsning ikke bare er visuelt lækker, men også har en høj grad af convenience, så det er slut med at slæbe sig en pukkel til,” siger han til business.dk.

På længere sigt kan det digitale katalog ligeledes vise sig at være et besparende tiltag, vurderer bestyrelsesformand Tim Frank Andersen fra In2Media, der har udviklet applikationen for Louis Poulsen.

- ”De bruger jo gerne store summer på at udvikle, trykke og udsende kataloger hvert år. Nu har de et digitalt katalog, hvor de kan vise produkterne frem på nye spændende måder, med 3D og video og meget mere billedmateriale, og næste år, når de har fået nye produkter, så kan de nøjes med at opdatere applikationen frem for at trykke helt nye kataloger”.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies