Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første danske magasin klar til iPad

Første danske magasin klar til iPad

Illustreret Videnskab bliver det første danske magasin til iPad. Magasinet kan købes fra 2. september i Apples App Store.

De danskere, der allerede har fået fingrene i en af Apples iPads, kan nu skifte det glitrende magasin, Illustreret Videnskab, ud med en digital udgave af slagsen.

Bonnier Publications, der også udgiver livsstilsblade som iFORM og Bo Bedre, har arbejdet på iPad versionen et stykke tid.

- ”Det har været en utrolig lærerig proces at omforme et magasin til et nyt elektronisk format. De første forsøg, vi lavede, var meget spraglede og tæt på umulige at finde rundt i, men nu synes vi, at vi har fundet den rette måde at genopfinde magasinet på til den nye platform”, siger udviklingsdirektør hos Bonnier Publications, Søren Prien.

Potentielt 10.000 iPads i Danmark

Selvom iPad’en ikke kan købes i Danmark endnu, vurderer kilder i branchen, at der allerede er omkring 10.000 iPads i Danmark - hentet hjem fra udlandet. 

Bonnier Publications planlægger, at deres andre magasiner bliver tilgængelige på den nye digitale platform i takt med, at antallet af iPads og andre e-readere stiger.

Eksternt link:
 - Mere om Illustreret Videnskab på iPad

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lowkey 02-09-2010 18:14:35

Det giver ikke nogen mening kun at satste på iPad når det kommer til digitale publikationer.
Lav en webversion i HTML5 i stedet. Det er sikkert samme besvær, men du kan sælge abonnement til hvem som helst der har adgang til en browser.
Vi kommer nok til at se en hel del tablets der kører Android og sikkert også nogle med andre systemer, men fælles for dem alle er at de har en browser.
Det er simpelthen for tåbeligt at gøre det på den anden måde.

0 0
evilguy 02-09-2010 13:55:46

Prisen er kr. 59,- for et virtuelt magasin - der er lige så meget som løssalgsprisen. Det er for dyrt - jeg beholder bare mit gode gamle abonnement. JEg ville ellers gerne skifte til et digitalt format, men ikke hvis jeg skal betale fuld pris uden at få mere indehold.

0 0
DKShadow 01-09-2010 23:39:40

Skal vi mon forvente samme pris for den digitale version, som vi skal give for den fysiske? For givet sparer de penge på at trykke og sende det ud, men der skal vel i stedet lønnes personale til at tilpasse det til iPad.

0 0

Om brug af cookies