Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Dag 2 med Nokia N85...

Første indtryk: Dag 2 med Nokia N85...

Det er dagen derpå, efter at Nokia N85 landede på bordet, og flere indtryk er begyndt, at danne sig.

<strong>Læs også:<br /> </strong>  - <a href=Første indtryk: Nokia N85
 - Nokia N85" />

I går handlede de første indtryk af Nokia N85 meget om udseendet og designet. På redaktionen holder vi stadig fast i, at N85 må være den rette efterfølger til N95, og vi prøver stadig, at glemme vores bekendtskab med N96.

N85 burde være flagskibet i serien. Så er det sagt (sådan er de foreløbige indtryk)...

Efter 24, snart 36, timer med telefonen er designindtrykket stadig positivt. De blanke sorte farver, og de kurvede former giver et profesionelt, men også afslappet indtryk.

Tasterne er vi ligeledes stadig glade for. De nummeriske taster er gode, til trods for deres relative lille størrelse og mangel på ophøjning. De eneste taster der er ophøjet, er faktisk besvar- og afbryd-knapperne, samt en ekstra "menu"-knap.

Den ekstra knap er, for mig i hvert fald, en helt ny feature. Knappen lukker op for, en hel menu med en blanding af genveje. Du får ikke adgang til alt, men det er tæt på.

Skærmen er imponerende!

Et helt andet indtryk er skærmen - undskyld sproget, men hold kæft hvor er den flot! OLED-teknologien giver et helt nyt perspektiv til mobilskærme, og N85 er med til, at sætte ny standard for, hvad man kan forvente.

Videoafspilning er simpelthen genialt. Lige meget hvordan du drejer det, så er farver, opløsning og så videre bare i top. Selv betragtningsvinklen er imponerende.

Oveni det må man kreditere den mængde kræfter, som N85 har fået. Nokia har tydeligvis ikke sparet, og mobilen har virkelig fart på. Der er ingen ventetider på nogen områder. Tastereaktionen er hurtig, videoafspilning hakker ikke det mindste, og kameraet har også masser af speed.

Autofokusen er blevet betydeligt hurtigere, og billedbehandlingen ved fototagning er rigtig hurtigt. Virkelig imponerende.

De gode indtryk vælter fortsat ind, og i morgen vil vi også prøve, at kigge nærmere på kamera plus diverse andre features og funktioner. Så følg med!


Nokia N85 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies