Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Dag 4 med Nokia N85

Første indtryk: Dag 4 med Nokia N85

Få de sidste indtryk med inden, at Nokia N85 undergår en fuld gennemtestning af Mobilsiden.dk.

Inden weekenden ville redaktionen lige nå, at knytte et par ekstra ord til Nokia N85. Så meget opmærksomhed kræver den.

I dag startede desværre negativt, da telefonen decideret crashede. Den frøs fuldstændig, og det var ikke muligt at slukke den. Det hjalp dog, at pille batteriet ud og tænde igen. Men stadig uheldigt i forehold til, at det er fjerde dag med den.

Undertegnede har haft lejlighed til, at kigge lidt mere på spillene, som N85 er proppet med. Via N-Gage er der for-installeret 15 forskellige spil i prøve-versioner, og ét kan downloades i fuld version. Spillene er rigtig fede, og noget helt andet end de gammeldags Snake og Bounce. Det vil desuden blive et stort tema på Mobilsiden.dk i næste uge.

Batteriet holder stadig strøm imponerende godt. Det må vi sandsynligvis takke OLED-skærmen for, da den er yderst strømbesparende i forhold til ældre modeller. Skærmen fortsætter også stadig med, at imponere.

Omkring hurtigheden, er der opstået et par situationer, hvor N85 er en smule langsom. Det er blandt andet, når N-Gage-applikationen eller musikafspilleren skal startes op. Nogle gange kræver joysticket ligeledes et ekstra tryk, før den opfatter det.

Disse er alle småfejl, og helhedsindtrykket af Nokia N85 er fortsat positivt. Nu vil Mobilsiden.dk gå i gang med at gennemteste N85 på alle punkter og vinkler, så en produkttest vil være klar i løbet af næste uge.

Indtil da kan du se lidt dugfriske billeder af N85 til højre.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies