Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: LG Arena og S-Class

Første indtryk: LG Arena og S-Class

Mobilsiden.dk har haft fingrene i LG KM900 Arena, samt dannet de første indtryk af det nye LG-interface S-Class.

LG KM900 Arena ser ud til at være klar til at tage kampen op mod iPhones indtil ubesejrede brugeroplevelse. LG har nemlig sat fokus på kombinationen af design og funktionalitet, og det kan mærkes!

Så snart man får Arena i hånden, kan man mærke den uovertrufne kvalitetsfølelse, som også præger iPhone. Materialerne er de bedste, der er ingen løse dele og vægten passer med størrelsen. Telefonen er overraskende lille - ja nærmest to tredjedele af iPhone, og vægten på 105 gram passer perfekt.

Ifølge LG er Arena designet i et "metalbur", og sammen med ridsefrit glas giver det en solid følelse, som ellers mangler i mange andre touch-mobiler. Samtidig er telefonen kun 12 millimeter tynd.

Det står hurtigt klar, at der er fokus på brugeroplevelsen. Interfacet S-Class, der er Linux-baseret, er imponerende hurtigt - og det er til trods for at Mobilsiden.dk kun stod med en beta-udgave. Interfacet er lækkert, og man har virkelig mange valgmuligheder, men modsat til tidligere LG-telefoner, virker det nu intuitivt, og man føler at man får hurtig og nem adgang til alt. Det hænger sammen med LG's forklaring om, at funktioner og brugervenlighed skal hænge sammen. Uden brugervenlighed benytter man nemlig ikke funktionerne.

Det er en holdning vi kan lide, og S-Class virker som det type interface som man bliver afhængig af. Så snart man er kommet ind i det, kan man ikke slippe det.

Et lille minuspunkt var beskedskrivning, som ikke så ud til at virke optimalt. Touch-tasterne var ikke helt hurtige nok, og navigationen i tekstskrivning var forvirrende. Dog er det lige kommet frem, at Arena har multitouch, så mon ikke det er noget som bliver gjort bedre hen af vejen.

Mobilsiden.dk fik samtidig chancen for at snakke med nogle af LG-folkene bag Arena og S-Class, og vi så ud til at dele en meget vigtig holdning. Softwareopdatering er ikke noget brugerne skal tvinges til. Funktioner og features skal virke perfekt fra start af, og man skal have alt ved hånden med det samme. Det nytter ikke noget at brugeren skal ud og opdatere interfacet efter en måned fordi det først der er blevet godt nok.

Se det er en holdning vi kan li'!

Man skal uomtvisteligt glæde sig til LG KM900 Arena, og Mobilsiden.dk glæder sig til at kigge nærmere på den til Mobile World Congress, samt når den kommer på markedet i april - måske endda marts.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies