Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Motorola Motozine ZN5

Første indtryk: Motorola Motozine ZN5

I samarbejde med Kodak, vil Motorola også være med på kamera-vognen. Mobilsiden.dk har taget et hurtigt kig på ZN5.

Efteråret bliver præget af imponerende kameramobiler. Sony Ericsson C905, LG Renoir, Samsung InnoV8 og Nokia N96 ser ud til, at skulle kæmpe en stor kamp mod hinanden, men Motorola har også en kandidat. Motozine ZN5.

ZN5 er resultatet af et samarbejde med Kodak, og allerede her bliver forhåbningerne sat op. Umiddelbart virker kameraet også til, at være af høj kvalitet. Autofokusen er den hurtigste, som jeg har set, og kvaliteten ser rigtig fin ud. Skærmen er desuden rigtig flot.

Designet er til gengæld en smule underligt. ZN5 har fået et traditionelt candybar-design, da det ligner ikke en telefon af høj kvalitet. Mobilen virker klodset, og er da også større end Sony Ericsson C905 - som i forvejen er stor.

Bagsiden med kameraet ser super fed ud, men praktisk virker den også underlig. Linsen buler omkring en halv centimeter ud af telefonen, og det gør ZN5 mærkelig, at have i hånden.

Imens at redaktionen går i gang med, at gennemteste kameraet, funktionerne, menuen, brugervenligheden og alt andet i mobilen, kan man se de første billeder af Motorola Motozine ZN5 til højre. God fornøjelse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies