Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Nokia 5800 XpressMusic

Første indtryk: Nokia 5800 XpressMusic

"Tube" er kommet med posten, og Mobilsiden.dk er i gang med, at danne sig de første indtryk af Nokias første touch-mobil.

Undertegnede er stor fan af de "små" touchscreen-mobiler, som passer bedre til hånden i forhold til en almindelig mobiltelefon, og samtidig er funktionelle og enkle.

Vi snakker hverken iPhone, Omnia eller Xperia X1, men i stedet Touchwiz, LG KP500 - og Nokia 5800 XpressMusic a.k.a. Tube.

5800 virker en smule større end Touchwiz, og designet er meget anderledes. Den følger meget Nokias XpressMusic-linje, og selv plastikken er tydelig, så er kvaliteten ikke dårlig.

Det hele virker meget solidt, men køn er 5800 altså ikke.

En anden smart ting ved designet er "hot-swap" med både sim-kort og hukommelseskort. Det understreger, at 5800 er beregnet til musik og underholdning lige så meget, som det er en telefon.

Vi er tilfredse indtil videre

Skærmen virker forholdsvis stor, og har et meget bredere format end f.eks. Touchwiz. I forhold til LG Renoir er skærmen en smule større. Kvaliteten virker godkendt, og muligheden for, at kunne ændre meget i grafikstørrelserne, er bestemt en lækker feature.

Klikresponsen er ikke helt i orden, og det er ikke altid telefonen opfatter alt. Men det handler måske mere om tilvænning.

Vi kigger positivt frem mod testen af Nokia 5800 XpressMusic - her har vi måske et kommende hit. Vi har samlet lidt billeder til ventetiden indtil, at den fulde anmeldelse kommer.


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies