Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Nokia N85

Første indtryk: Nokia N85

Nu begynder det at ligne noget. Nokia N85 er landet på redaktionen, og de første indtryk er positive.

Nokia N96 har været en skuffelse, og de første indtryk af N85 på nettet har heller ikke været for positive. Nu ligger N85 til gengæld på redaktionens bord, og det ser ud til, at Nokia kan reddes.

Telefonens størrelse er fornuftig; smallere og tyndere end N95, men designet slår virkelig igennem. Den blanke overflade og de kurvede overflader ser rigtig fede ud, og er meget i stil med 6600 Slide, som Mobilsiden.dk testede igår. Ja, man kunne fristes til at tro, at Nokia har læst anmeldelsen, og lige slebet kanterne hurtigt. Men godt ser det nu ud.

Slider-mekanismen er ligeledes solid, og designet må betegnes som komplet og fuldendt. Det er gennemtænkt, virker og ser virkelig godt ud. Rigtig godt første indtryk.

Skærmen er tidligere blevet udsat for kritik, men farverne og opløsningen står ellers flot og klart. Der er masser af lys, som OLED-teknologien blandt andet også er kendt for. Kameraet ser efter et hurtigt kig også godt ud.

Generelt rigtigt positive indtryk af Nokia N85, som Mobilsiden.dk hurtigst muligt vil teste. I mellemtiden kan du kigge på billederne til højre. God fornøjelse.


Nokia N85 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies