Første indtryk: Samsung F480 TouchWiz

Ja, specifikationerne er "dårligere" end iPhone 3G, men Samsung F480 TouchWiz ser altså riiiigtig fed ud.

Første indtryk: Samsung F480 TouchWiz

Undertegnede har aldrig været den store touchscreen-bruger, og det er til trods for konstante bombardementer fra Apple og HTC. Men nu er resigneringen ved at være på trapperne. Touchskærme bliver oftere i dagligdagen, og nu er jeg tilfældigvis blevet udsat for Samsungs F480 TouchWiz. Nøøøøj!

TouchWiz er lille – rigtig lille. Overfladen er mindre end min kreditkortholder, hvilket retfærdiggører telefonens plads i lommen. Og så er den kun lidt over én centimenter tynd.

Men til trods for størrelsen, virker skærmen funktionel – jeg ser blandt andet ingen forøgelse af brugt tid ved SMS-skrivning. Det kan vi li’! Resten af menunavigation er hurtigt, brugervenlig og generelt bare lækkert. Ingen ventetider, ingen underlig opbygning – alt virker gennemtænkt.

Og kameraet? Fremragende kvalitet, som samtidigt udnytter den store skærm. Ja ja, iPhone har flere pixels og farver. Men TouchWiz er så meget mindre – og så har den desuden et fem-megapixels kamera. Tag den Apple!

Glæd dig til anmeldelsen af Samsung F480 TouchWiz, som garanteret bliver positiv. Indtil da kan du tjekke disse billeder ud af den.