Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Samsung F480 TouchWiz

Første indtryk: Samsung F480 TouchWiz

Ja, specifikationerne er "dårligere" end iPhone 3G, men Samsung F480 TouchWiz ser altså riiiigtig fed ud. Og så er den mindre!

Undertegnede har aldrig været den store touchscreen-bruger, og det er til trods for konstante bombardementer fra Apple og HTC. Men nu er resigneringen ved at være på trapperne. Touchskærme bliver oftere i dagligdagen, og nu er jeg tilfældigvis blevet udsat for Samsungs F480 TouchWiz. Nøøøøj!

TouchWiz er lille - rigtig lille. Overfladen er mindre end min kreditkortholder, hvilket retfærdiggører telefonens plads i lommen. Og så er den kun lidt over én centimenter tynd.

Men til trods for størrelsen, virker skærmen funktionel - jeg ser blandt andet ingen forøgelse af brugt tid ved SMS-skrivning. Det kan vi li'! Resten af menunavigation er hurtigt, brugervenlig og generelt bare lækkert. Ingen ventetider, ingen underlig opbygning - alt virker gennemtænkt.

Og kameraet? Fremragende kvalitet, som samtidigt udnytter den store skærm. Ja ja, iPhone har flere pixels og farver. Men TouchWiz er så meget mindre - og så har den desuden et fem-megapixels kamera. Tag den Apple!

Glæd dig til anmeldelsen af Samsung F480 TouchWiz, som garanteret bliver positiv. Indtil da kan du tjekke disse billeder ud af den.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies