Første indtryk: Sony Ericsson C905

Så er Sony Ericsson klar med otte megapixels i mobilkameraet. Mobilsiden.dk har kigget lidt nærmere på C905.

Første indtryk: Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905 er en halvstor mobiltelefon. Lidt overraskende, men noget som alligevel kan retfærdiggøres.

C905 er uden tvivl en af de tykkeste topmodeller, og vægten er nok også et stykke over gennemsnittet, men så er kvaliteten til gengæld i top.

Både vægten og tykkelsen er faktisk positiv, da man virkelig får en følelse af kvalitet i hånden. Slider-mekanismen er en af de bedste undertegnede har prøvet, og mobilen føles, som om den kan holde til det meste. Så størrelsen er helt sikkert godkendt.

Designet er klassisk, stilet og rigtig flot. Linsen er dækket af et objektivdæksel, som passer godt ind i designet. Det er både flot og funktionelt. Tasterne er gennemsnitlige, og C905 er fyldt med genveje.

Sony Ericsson C905i, artikelfoto
Sony Ericsson C905

Kameraet – det vigtigste

Digitalkameraet har topprioritet i Sony Ericsson C905.

Otte megapixels sætter den i toppen på markedet, og det er tydeligt, at Sony har hjulpet lidt med kamerateknologien.

Kameraet har autofokus, blitz og en million indstillingsmuligheder. Man kan bruge BestPic og Smart-kontrast til, at gøre billederne bedst mulige, samt justere på landskab eller portræt, ansigtsgenkendelse, rødøjereduktion, lysfølsomhed, hvidbalance og meget mere. Billederne med C905 bliver klart de bedste mobilbilleder til dato.

C905 har samtidigt fået trådløst netværk og GPS, som virker fint. GPS gør det muligt at geo-tagge, men decideret navigation er telefonen ikke beregnet til.

Farveskærmen er til gengæld i topkvalitet. Den er flot, klar og farverne er tydelige. Opløsningen er ligeledes super.

En spændende mobiltelefon…

Sony Ericsson C905 bliver en spændende mobiltelefon, når den kommer på markedet. Designet, kameraet og funktionerne gør den til en topmodel, hvis nærmeste konkurrenter er Nokia N96 og LG Renoir. Og umiddelbart slår den klart dem.

Brugervenligheden er på samme tid i top, så telefonen er ikke kun for nørder.

Glæd dig til den fulde anmeldelse af C905. Hvis de positive første indtryk fortsætter, er der helt klart seks ud af seks stjerner på vej.

Fortællingen går videre

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 26/9/2008 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel om Salget af mobilt bredbånd overgår mobiler – Læs videre her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Mobiltelefon..