Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første indtryk: Sony Ericsson F305

Første indtryk: Sony Ericsson F305

F305 er en decideret spilmobil, men kan den leve op til det? Her er de første indtryk af F305.

Sony Ericsson F305 er en lille slider-mobil i et solidt sort design. Slider-funktionen virker, som noget af det mest holdbare, undertegnede har prøvet, og designet er helt sikkert præget af spil og underholdning.

5-vejs joysticket ligner det fra PlayStation-spillemaskinerne, og der er da også "x" og "o"-spilleknapper. Udover dem, er der et par valg-knapper, "tag" og "læg på", samt slet og en dedikeret spil-genvej.

Som sagt er F305 bare meget lille, og alle knapperne virker nærmest kaotisk. Det hele er meget småt, og det er svært, at danne sig et overblik.

Skærmen er samtidig meget lille, og det virker underligt, når nu F305 er en spilmobil. Både styresystem, brugeroverflade og så videre er standard Sony Ericsson, og bærer intet præg af spil og underholdning. I spil-mappen gemmer der sig dog lidt mere end normalt.

Spillene virker til gengæld bare ikke imponerende. Spil som Asteroids, QuadraPop og Racing Fever GT er ikke kvalitetsspil, som man måske kunne have regnet med. Men så igen, hvor meget kan man forvente af en mobil til 1.000 kroner uden abonnement.

Mobilsiden.dk vil snarest komme med en fuld anmeldelse af Sony Ericsson F305, men i mellemtiden følger lidt billeder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies