Første indtryk: Sony Ericsson G502

Her er billeder af telefonen og første indtryk.

Første indtryk: Sony Ericsson G502

Sony Ericsson G502; hverken navnet eller specifikationerne virker specielt fremtrædende. Mobilen med det indtil videre laveste nummer i G-serien ligner umiddelbart også bare en normal candybar-telefon.

Udseendet er typisk Sony Ericsson med et blankt og elegant sort design, hvor knapperne er hårde og buler ud. Det ser godt ud, uden tvivl.

Funktionerne tæller blandt andet farveskærm med QVGA-opløsning, to-megapixels kamera og Turbo 3G. Ellers er der intet imponerende. Bluetooth er der sammen med kalender, spil, mulighed for M2-hukommelseskort og medieafspiller.

Ikke imponerende, men prisen er også kun under 1.400 kroner.

Menuen er rigtig hurtigt – i alle tilfælde. Tastereaktionen er virkelig hurtigt, og sms-skrivning foregår uden ventetider. Tasterne er ligeledes gode, at trykke på. Menusystemet er ligesom tidligere Sony Ericsson-modeller, og det er efterhånden så gennemtestet, at det er rigtig brugervenligt. Det skal Sony Ericsson have ros for.

Det uundgåelig spørgsmål kommer bare efterhånden, som man undersøger G502. Hvad er forskellen på den og K660i? 10 gram mindre til G502’s fordel og en ekstra GSM-frekvens og EDGE til K660i. Det er alt, hvad vi har kunne finde.

Undersøg det selv nærmere, og i mellemtiden vil Mobilsiden.dk blive klar med en omfangsrig test af G502. Er den 1.400 kroner værd, og virker alt som det skal? Læs testen i næste uge på Mobilsiden.dk.