Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første Intel telefon viser gode dyder

Første Intel telefon viser gode dyder

Den første telefon med Intels nye processor i sig blev XOLO X900, og det er der kommet er godt resultat ud af.

XOLO X900 kommer med en 1.6 GHz Intel Atom Z2460 processor i sig, en 4 tommer skærm, 8 megapixels kamera og 16 GB intern lagerplads.

De grundlæggende specifikationer er godkendte, men holder de når de bliver testet? Det har Anandtech.com fundet ud af, efter de har lavet en omfattende test af den nye enhed.

Anandtech har været igennem telefonens specifikationer fra top til tå, og konklusionen er klar, Intel ligger sig tæt op af de andre store producenter.

- ”Atom Z2460 processoren i X900 er en kompetent dual-core konkurrent, men konkurrencedygtig batteritid og batteriforbrug. Hastigheden følger også med, Atom processorerne har ikke altid været førende, men i X900 er den kun få pladser fra toppen.”

Men Intel skal fortsat kæmpe for deres position i markedet mener anmelderen.

”Ultimativt er dette kun en fod i døren, det er hvad mange ikke troede, var muligt. Den er her nu, ikke som en topmodel, men ledende for Intel, der skal opdatere deres Atom arkitektur til 22nm produktion og en hurtigere GPU – som minimum, for at nå til tops.

Læs hele anmeldelsen fra Anandtech som slutter af med denne udtalelse: ”Vi ventede i årevis på den første Intel smartphone, nu er spørgsmålet bare, hvor længe skal vi vente til den første uimodståelige kommer?”

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Danno 26-04-2012 11:11:35

Spændende med en x86 baseret telefon.
Det kunne være interressant at få porteret en fuld pc udgave af Windows 8 over på den, i stedet for de halvfesne ARM udgaver.

0 0

Om brug af cookies