Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første kig på BlackBerry Messenger til Android

Første kig på BlackBerry Messenger til Android

En kort video viser en demo af BlackBerry Messenger til Android der forventes lanceret indenfor et par uger.

BlackBerry Messenger (BBM) til Android og iOS forventes at blive lanceret indenfor de næste par uger. I mellemtiden har BlackBerryOS.com frigivet en lille film der viser hvordan BBM ser ud på en Android enhed.

BBM skal konkurrere imod populære besked-apps som eksempelvis WhatsApp der globalt har flere hundrede millioner brugere.

En falsk BBM applikation dukkede for noget tid siden op på Google Play og blev downloadet over 100.000 gange før den blev fjernet så noget tyder på at der i hvert fald er en vis interesse for BBM.

Kilde: Boy Genius Report

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

spawn 05-09-2013 08:57:15

Undskyld, det er ikke for at være negativ, men hvad er egentlig formålet med denne App ?

- jeg mener har vi virkelig brug for endnu en messenger App (der kun kan snakke med sig selv) oveni alle de mange andre velfungerende messenger Apps (der også kun kan snakke med sig selv)

Er der noget specielt ved denne udover navn og producent (som er fuldstændig ligegyldigt) der gør denne messenger app mere interessant end alle andre ?

Jeg savner ærligt talt noget mere standardisering fremfor alle disse proprietære løsninger især på områder som dette hvor mange skal kunne kommunikere sammen. Det giver jo ikke mening at skulle have 30 forskellige messengers installeret (og betale for måske ligeså mange messenger services) fordi man lige har 30 venner/familie der hver har deres egen foretrukne messenger App.

0 0
Arthur 05-09-2013 20:21:59

BBM har over 60 mio brugere. Og har været her langt længere end alle de messenger apps du bruger til dagligt.

Hvad er problemet med at de udvider til andre platforms?

0 0
Andreas Birkjær 05-09-2013 09:52:18

På et helt personligt plan kan jeg heller ikke forestille mig at jeg kommer til at bruge denne app, men nu bruger jeg sådan set heller ikke alle de andre besked apps der florerer. Sidst jeg benyttede det var da ICQ havde sin storhedstid :)

Men jeg giver dig ret i, at det virker som om der er besked-apps i overflod efterhånden, alle vil være enevældige - ingen bliver det.

Så vidt jeg ved koster Whatsapp et mindre årligt beløb og BBM er annonceret til at være gratis (indtil de har kundebasen til at opkræve et gebyr formentligt).

Det ville være rart med en form for standardisering, men det er nok umuligt når markedet er så stort og relativt nemt at komme ind på.
Når det er sagt, så ved jeg ikke helt hvor stort markedet er her i Danmark, efter at have ledt en smule syntes jeg ikke jeg kan se nogle målinger for hvor mange sms'er disse chat-apps "stjæler"...

0 0

Om brug af cookies