Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første kig på Continuum med Display Dock

Første kig på Continuum med Display Dock

Microsoft har fremvist Continuum og Display Dock - vi har kigget over skulderen.

I sidste uge annoncerede Microsoft, at de nye topmodeller i Lumia-serien: Lumia 950 og Lumia 950 XL bliver tilgængelige i Danmark fra 3. december.

Hvis man er blandt de første til at bestille Lumia 950 eller 950 XL, er der et ekstra godt tilbud at hente. Kunder der køber de nye telefoner hos Microsoft inden 31. januar 2016, får en Display Dock med i købet.

Læs også: Microsoft Lumia 950 og 950 XL i butikkerne 3. december

Display Dock’en kan bruges til at koble Lumia 950 og 950 XL til en større skærm, for eksempel en fjernsynsskærm.

Med Display Dock’en kan de nye topmodeller kobles til en ekstern skærm med trådløst tastatur og mus. Det nye koncept hedder Continuum, og giver brugerne mulighed for at have en PC-lignende funktionalitet med i lommen. Med Continuum kan telefonerne fungere som en PC, ved at tilpasse systemet til den skærm indholdet vises på.

Lumia kobles sammen med Display Dock'en via USB.
Lumia kobles sammen med Display Dock'en via USB.

Hvis du bruger Windows 10 på en Lumia 950 med 5,2 tommer skærm, bliver funktionaliteterne tilpasset dimensionerne med et forenklet interface. Tilsvarende bliver funktionerne udvidet, hvis der kobles en større skærm sammen med enheden. Faktisk bliver oplevelsen med en større skærm, meget lig den oplevelsen man har på en almindelig PC med Windows 10.

Vi har fået demonstreret Continuum med Display Dock, der var koblet sammen med en 40 tommer skærm, samt et trådløst tastatur og mus.

Læs også: Microsoft BUILD: Gør din Windows telefon til en mini-PC

Meget gnidningsfrit kobles Lumia 950 XL til Display Dock’en, hvorefter billedet på den store skærm viser et Windows 10, der er meget ens med det vi kender fra en PC.

Programmer eller apps som Word, Excel, Powerpoint og Outlook, bliver pludselig bredt ud og får øget funktionalitet og et interface som vi kender det fra den velkendte kontorpakke.

Sammenkoblingen mellem telefon og Display Dock sker via et USB-kabel, der samtidig oplader mobilen.

Brug telefonen som touchpad.
Brug telefonen som touchpad.

Skulle man ikke være i besiddelse af en mus, kan telefonens skærm benyttes som touchpad, så der kan scrolles, navigeres og zoomes på den store skærm, ved at lade fingrene danse over telefonens skærm.

Det hele virker gnidningsfrit, og potentialet er ikke til at tage fejl af. Nu kan alle have en PC-lignende enhed i lommeformat, der hurtigt kan udvides med større skærm og ekstra funktioner.

Bagsiden af Display Dock med tilslutningsmuligheder.
Bagsiden af Display Dock med tilslutningsmuligheder.

Vi glæder os meget til selv at kunne teste de nye Lumia-telefoner, sammen med en Display Dock, så vi kan se om Continuum-konceptet holder hele vejen mellem mobil- og kontoroplevelse.

Skal du selv have en af de nye Lumia mobiler? måske med Display Dock?

Header Header HEADER
Test Test  Test
 Test Test  Test 


Microsoft Lumia 950 - billigste pris fra 997kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies