Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første kig på den kommende Samsung Galaxy Note 7 edge

Første kig på den kommende Samsung Galaxy Note 7 edge

De første detaljerede 3D-billeder af Samsungs kommende Galaxy Note - som måske får navnet Note 7 edge i stedet for Note 6 - er dukket op.

Foto: uSwitch.com

Rygterne svirrer i luften om Samsungs kommende topmodel, næste generations Note-phablet, som skal tage konkurrencen op med Apples iPhone-nyheder dette efterår.

Mens der har været mange informationer og spekulationer om specifikationerne og navnet på telefonen, har der endnu ikke været nogle konkrete afsløringer af designet - indtil nu.

Læs også: Rygte: Samsungs næste Galaxy Note kaldes Galaxy Note 7

Den velkendte Twitter-tipster, OnLeaks, har igen sammen med firmaet uSwitch kreeret nogle detaljerede 3D-modeller og en dertilhørende video af den næste Samsung Galaxy Note. For tiden går topmodellen under navnet Note 7 edge, fordi den i år får en kurvet skærm, efter Samsung har testet to varianter.Den nye 3D-model af Galaxy Note 7 edge bekræfter, at Samsung udstyrer den med samme kurvede skærm som Galaxy S7 edge. Resten af designet tager i høj grad også afsæt i Galaxy S7 edge, hvor de eneste nævneværdige forskelle er den obligatoriske stylus i bunden og mere interessant at Samsung omsider skifter den gamle MicroUSB-port ud med den nye og vendbare USB Type C-port.

Med dimensioner der måler 153,5 x 73,9 x 7,9 mm bliver der ifølge de nye oplysninger plads til en skærm på mellem 5,7-5,8”, hvor sidstnævnte størrelse allerede fremgår af tidligere rygter.

En anden interessant detalje er, at der på 3D-billederne er kommet to nye sensorer til på fronten, så der nu er fire i alt samt frontkameraet. Det styrker et tidligere rygte om, at Samsung udstyrer den næste Galaxy Note med en iris-scanner, så du kan låse telefonen op blot ved at kigge på den.

Foto: uSwitch.com

Lanceres om to måneder

Nærmest samtidig med, at Onleks offentliggjorde de første billeder af Galaxy Note 7 edge, delte den anden Twitter-tipster, evleaks, et tweet, hvori han skriver, at den kommende topmodel bliver lanceret om præcis to måneder – altså lige i starten august måned.

Dermed når Samsung formentlig at komme Apple i forkøbet, som traditionen tro ventes at lancere den næste iPhone 7 i starten af september måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies