Første kik på Sony Ericsson ANZU – X12

Efterfølgeren til Xperia X10 eksisterer! En anerkendt website har taget et kik på Sony Ericsson ANZU der måske vil hedde Xperia X12.

Første kik på Sony Ericsson ANZU – X12

Sony Ericsson Xperia X12, som ANZU måske kommer til at hedde, har i en prototype været forbi anmelder-websiten Mobile-review.com.

Prototypen er med Android 2.1 men det forventes at den ved lanceringen kører Android 2.2 Froyo med mulighed for opgradering til Android 2.3 Gingerbread.

En af nyhederne i X12 er skærmen der har multitouch funktion direkte i skærmhardwaren, hvilken skulle være en fordel, da mobilen så ikke skal bruge resurser på at håndtere denne feature i softwaren.

Ellers er skærmen som på Xperia X10 – det vil sige 4,3 tommer med en opløsning på 854 x 480 pixels.

Ny processor på 800 MHz

Processoren er produceret af Qualcomm og hedder MSM7230 (Scorpion). I modsætning til Xperia X10’s 1 GHz er hastigheden i X12 nede på 800 MHz.

Men bare rolig. Frekvensen på processoren er ikke alt. Den nye Qualcomm Scorpion-type har bedre håndtering af multimedier og grafik. Derfor går man som bruger sandsynligvis ikke glip af ydelse.

På kameradelen forventes Xperia X12 at have en optik på otte megapixels.

Ifølge billederne har denne kommende Sony Ericsson topmodel også en HDMI-udgang. Denne feature er senest set på Nokia N8.

Galaxy S killer?

I forbindelse med omtalen af dette produkt, er vi for første gang stødt på udtrykket “Galaxy S“-killer.

Spørgsmålet er, om Xperia X12 kan tage pusten fra Samsung, der indtil nu, har den vildeste Android-mobil. Hvad tror du?

Xperia X12 forventes at gøre væsen af sig i starten af 2011.