Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første kvalitetsfotos af Lumia 950 lækket

Første kvalitetsfotos af Lumia 950 lækket

Microsofts to kommende mobilstjerner, Lumia 950 og 950XL, er fanget på lækkede pressefotos. Se dem her.

Står rygterne til troende, forbereder Microsoft et stort event i oktober, hvor blandt andet to nye topmobiler skal præsenteres.

Under kodenavnet Cityman og Talkman, er to velekviperede mobiler som twitter-tipsteren EVLeaks lækker fotos af. Det er de telefoner, som Microsoft sandsynligvis vil lancere som Lumia 950 og Lumia 950XL.

Mindst bliver den sorte Lumia 950 med et 5,2” display, mens den blå XL-variant vil få 5,7” storskærm at arbejde med. Designet bliver et interessant miks af plast og glas, og arver øjensynligt mange af kvaliteterne fra Nokia-æraen.

Se også: Første lækkede fotos af ny Windows topmobil

Begge telefoner bliver spækket med topkomponenter såsom Quad HD-display, trådløs opladning, 20 megapixel PureView kamera, 32GB lagerplads med mulighed for udvidelse samt et vendbart USB type-C stik.

Med Lumia 950 vil Microsoft satse på en ny metode til at erstatte passwordet. En iris scanner, som vil scanne dit øje med infrarødt lys for at identificere dig og oplåse mobilen.

De to toptelefoner vil samtidig blive først med Microsoft Windows 10 til mobiltelefoner, som bør sikre både en god oplevelse og gode præstationer qua en 3GB RAM, en Snapdragon 810 octa-core (950XL) samt en Snapdragon 808 hexa-core (950).

Præcis hvornår de to nye stjerner vil debutere er ikke offentliggjort endnu. Men flere kilder peger på et event i oktober, hvor både Lumia 950 og 950XL, en ny Xbox samt Surface vil lanceres.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies