Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første Nokia-mobil med 'iPhone-skærm'

Første Nokia-mobil med 'iPhone-skærm'

Nokia World, Stuttgart: Den første mobil fra Nokia med capacitiv-skærm (også kendt som 'iPhone-skærm') er på vej.

Indtil nu har den berørings-følsomme skærmtype (capacitiv) været forbeholdt iPhone og HTC Magic / Hero. Men nu er Nokia også klar.

Nokia 5800 Xpressmusic, N97, N97 Mini og N900 er alle baserede på den skærmtype, som reagerer på tryk i overfladen (resistive) - og ikke berøring som konkurrenterne. Men modellen X6 vil bryde dette mønster.

Nokia X6 bliver således den første mobil fra den finske producent, som benytter capacitiv skærm - noget der sandsynligvis vil forhøje brugeroplevelsen er hel del. X6 vil således ikke blive leveret med en stylus.

Det er stadig uklart, om Nokia X6 kommer på markedet i Danmark.

Læs også:
Mere om Nokia X6

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mark Gjøl 04-09-2009 08:28:14

Hvorfor skal alting altid relateres til Apple? Det er ikke en Iphone-skærm, det er en capacitative skærm, som Iphone også bruger. Apple er ikke de første i verden der har lavet det de nu laver, og vi er nogen der er pænt irriterede over at se alting blive kaldt Apple-design (Kun touchscreen), Apple-skærm (Capacitative) og Apple-lydstik (Er ikke set endnu, men Apple bruger jo også minijack).

Eller er det fordi I tror at jeres læsere er så dumme at det er den eneste måde de kan forstå overskrifterne på?

0 0
Mobilsiden.dk 04-09-2009 11:36:34

Hej Mark. Tak for din kommentar.

Som udgangspunkt er jeg enig i det du skriver. I en artikel som denne, synes vi blot det er svært at bruge "capacative" i overskriften, da man skal være lidt ekstra teknisk vidende, for at få noget ud af den overskrift. Derfor valgte vi at skrive som vi har gjort.

Men Apple var trods alt de første, der i et hitprodukt brugte denne skærmtype.

0 0

Om brug af cookies