Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første pressefoto af LG V30 lækket

Første pressefoto af LG V30 lækket

Et knivskarpt pressefoto af LG V30 er dukket op forud for annonceringen af topmodellen den 31. august.

Foto: Twitter.com (@UniverseIce)

Små fire uger forud for lanceringen af den kommende LG V30-topmodel er det første pressefoto dukket op, og dermed kan du nu få en god fornemmelse af, hvordan den kommer til at se ud.

Det er Twitter-tipsteren UniverseIce, som har delt pressefotoet af LG’s næste topmodel. Her ses det samme design, som er blevet afsløret via tidlige 3D-renderinger lavet på baggrund af såkaldte CAD-filer fra enten LG selv eller samarbejdspartnere. Dette billede ser dog ud til at være en mere endelig udgave af V30, men baggrundsbilledet på telefonen synes dog lidt utraditionelt i forhold til hvilke baggrundsbilleder, der normalt er at finde på pressefotos.


Nederst på det delte billede ses LG V30 også ved siden af LG G6 og Samsung Galaxy S8+, og selv om der ikke er tale om en 100 % størrelsesmæssig korrekt sammenligning, giver billedet en ret god idé om, hvor meget af pladsen der udgøres af LG’s FullVision-skærm i forhold til i LG G6 og Samsung Galaxy S8+. Ud fra billederne at dømme bliver LG V30 set forfra næsten identisk med G6 med den ene forskel, at LG omsider har skrottet logoet nede i bunden, så der er endnu mindre skærmkant i bunden.

Læs også: LG inviterer til afsløring af V30 op til IFA 2017

LG V30 bliver som bekendt afsløret torsdag den 31. august op til IFA 2017 i Berlin, som forløber fra den 1. til 6. september. Allerede i forvejen har LG bekræftet, at V30 bliver LG’s første smartphone, som får et OLED-skærmpanel fra LG selv.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies