Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første rigtige billeder af LG G4 dukker op

Første rigtige billeder af LG G4 dukker op

De første rigtige billeder af den kommende LG G4-topmodel dukker op på internettet og viser hemmelighederne frem.

Det ser ud til at være svært for koreanske LG at holde den kommende flagskibsmobil bag lukkede døre - først med flere renderinger og nu fire rigtige billeder, der i dag er dukket op.

Det er på hjemmesiden for udviklere, xda-developers.com, hvor en bruger ikke har kunne holde sig fra at dele hemmelighederne.

Læs også: Første billede af LG G4 lækket

På billederne kan LG’s næste store sats ses både bagfra og forfra holdt i hånden. Billederne stemmer helt overens med de renderinger, der tidligere er lækket af LG G4, men der er dukket en ny detalje op, som de første billeder ikke viste.

Øverst bagpå er der gjort plads til en stylus, der kan hives ud ligesom med Samsung’s Note-smartphones. Om LG G4 derfor bliver en komplet Note-konkurrent, eller om det blot er en lille tilføjelse, er ikke til at sige ud af billederne.

Læs også: LG G4 præsenteres først til april

Hvad der derimod er til at sige, er at placeringen af kameraet, blitzen, den infrarøde sensor, LG-logoet og knapperne bagpå er fuldstændig som de tidlige og ikke færdige renderinger afslørede. Et par ændringer er der dog sket siden sidst.

Højttaleren er helt identisk med den, der sidder i LG G3 og ser altså ikke ud, som renderingerne viste. Det samme gælder farven af tænd/sluk-knappen, som på disse billeder er sort, hvor renderingen ellers viste en skinnende sølvknap.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

De resterende tre billeder viser LG G4 frem forfra fra henholdsvis siden om softwareinfo, indstillingerne og startskærmen. I grove træk er der ikke de store forskelle at se fra LG G4’s Android 5.0.2 Lollipop-version i forhold til den, der er at finde i LG G3. Startskærmen har nu en ny vejrwidget, og indstillingerne er opdelt i faner igen.

Du kan se de fire nye billeder i fuld opløsning nedenunder.

LG G4: De foreløbige specifikationer

Mål: 148,9 x 76,5 x 9,9 mm
Skærm: 5,3” Quad HD, 1440 x 2560, 554 PPI
Kamera: 16 MP med laserfokus og optisk billedstabilisering
Frontkamera: 5 MP
Ydelse: 4 * 2,0 GHz + 4 * 1,5 GHz octa-core Snapdragon 810, Adreno 430 grafik
Lager: 32/64 GB, 4 GB RAM
Netværk: nano-SIM, 2/3G, 4G/LTE
Software: Android 5.0.2 Lollipop med Optimus UI
Øvrigt: Farve i sort, hvid eller guld. Stylus medfølger.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies