Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første sammenligning af Samsung S8, S8+ mod forgængerne

Første sammenligning af Samsung S8, S8+ mod forgængerne

De to kommende Samsung S8 topmobiler bliver målt og vejet op mod forgængerne fra S6, S7 og Note 7 serien.

En af de største nyheder i den kommende Galaxy S8 bliver det nye, aparte format som telefonerne. I lighed med ærkerivalen fra LG, topmobilen G6, vil Samsung introducere et slankere skærmformat med sin forårskollektion af S-telefoner.

Galaxy S8, samt den større S8+, vil få et display i 18,5:9 format, hvilket vil gøre mobilen slankere end hidtil. Den lejlighed vil Samsung i år benytte til at pumpe displaystørrelsen gevaldigt op: 5,8 tommer for den mindre S8’er samt 6,2” for den større S8 +.

Det lyder kæmpemæssigt, men vil fortsat være håndterligt, ifølge informationer fra den ofte pålidelige Twitte-kilde OnLeaks.

Her sammenlignes både S8 og S8+ mål og dimensioner op mod forgængerne fra S6-, S7- og Note 7 -serien, mens målene på S8 og S8+ konkretiseres. Dimensionerne på Samsung Galaxy S8 lyder derfor på 148,9 x 68 mm, mens Samsung Galaxy S8+ løber op i 159 x 74 mm.

Læs også:  Samsung sætter dato på Galaxy S8-lancering

Foto: Twitter.com (@OnLeaks)

Lige så smal som en iPhone

Hører du til dem der begræder de stadigt større smartphones, vil du sandsynligvis blive glad for, at Samsung med Galaxy S8 har formået det nærmest umulige. Her forener Samsung altså et stort display med en kompakt størrelse.

Står tallene til troende, så er Galaxy S8 ikke bredere end de fikse iPhone 6 eller 7. Til gengæld er displayets diagonal næsten tre cm større, og det giver omkring 40 procent større skærmareal.

For at undgå at mobilen bliver alt for aflang flyttes flere funktioner til siderne eller bagsiden. Home-knappen er borte, men en ny assistent knap dukker op på siden. Fingeraftrykslæser flytter derimod til bagsiden ved siden af kameraet.

Læs også:  Nyt sæt fotos: Samsung S8 i levende live

Kommer sidst på måneden

Hvad Samsung vil diske op med i S8 serien bliver offentliggjort den 29. marts, hvor mobilen og dens særlige funktioner vil blive vist frem ved et Unpacked-event.

Kan du ikke vente, kan du allerede nu se de første billeder og et udspecificeret teknikblad på Samsung Galaxy S8 0g S8+.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies