Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første sending af Android TV er ude hos udviklerne

Første sending af Android TV er ude hos udviklerne

Selvom Android TV stadig er i udviklingsstadiet, har nogle få heldige udviklere fået en test enhed

Android TV blev lanceret under Google's I/O konference i slutningen af juni, og siden da har vi ikke hørt så meget til den lille boks, som så mange har store forventninger til.

Hardware og softwaren til Android TV er endnu ikke helt fintunet, derfor må mange udviklere ty til en emulator for at udvikle apps til den lille boks. Men nu ser det ud til, at Google vil sætte skub i udviklingen, da de har netop udsendt en række enheder til udvalgte udviklere.

Læs også: I/O 2014 - Se Googles største nyheder her

Selve designet af boksen, skal vi nok ikke lægge så meget i, da det blot er en udviklingsenhed lavet specifikt til app-udviklere. Boksen har det knap så mundrette navn "ADT-1" og dette er nok heller ikke det endelige navn som Google vil døbe enheden.

Som det kan ses på billedet medfølger der også en kontroller til enheden, men den har vi set før, så det kan meget vel være sådan designet på kontrolleren bliver.

Hvornår Android TV kommer ud til forbrugerne er endnu uvist, men med disse ADT-1'er bliver der hvert fald sat skub i app-udviklingen, og dermed er Android TV et skridt tættere på den endelige lancering.

Hvad er dine forventninger til Android TV?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 30-07-2014 10:21:51

Da jeg for 1 1/2 års tid siden valgte at købe et Samsung Smart TV, var det bl.a. ud fra at alle Medie streaming apps (HBO nordic, Netflix, Viaplay) var tilgængelige, og valgmuligheder var reelt enten Samsung mellem LG, selvom jeg heller ville have købt et Panasonic eller Sony TV (som på det tidspunkt kun havde Netflix).

2 1
Peter Frederiksen 30-07-2014 15:03:03

Weird.. Jeg havde nu skrevet noget mere, som åbenbart ikke er med i mit første indlæg...

Så jeg håber at TV producenterne vælger at bruge Android TV i deres Smart TV produkter, som vil gøre det noget nemmere forbrugerne i at have en standard inden for Smart TV apps...

1 1

Om brug af cookies