Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første smartphone med Samsungs quad-core-processor

Første smartphone med Samsungs quad-core-processor

Til juni frigives den første smartphone med Samsungs quad-core Exynos-processor - men ikke af Samsung selv.

Samsung producerer alverdens ting inden for elektronik, og det gælder også egne mobil-processorer. Om få måneder er det så tid til, at selskabets nye quad-core Exynos-processor får debut - men det sker imidlertid ikke i en Samsung telefon.

Til juni frigiver kinesiske Meizu således en ny smartphone kaldet MX Quad-core, som bliver den første mobil med Samsungs nye A9 quad-core-processor.

Dermed kan Samsung ikke bruge denne titel, hvis den kommende Galaxy S III ligeledes skulle være udstyret med samme processor.

Meizu oplyser, at der er skåret 20 procent af strømforbruget ved den nye quad-core-processor i forhold til dual-core-udgaven. Historien melder desværre ikke noget nærmere om ydeevnen, men Engadget.com gætter på, at der vil være tale om 1.5GHz.

Styresystemet er Android 4.0 (også kaldet Ice Cream Sandwich), skærmen måler 4 tommer (960x640 pixels), og kameraet skyder med otte megapixels. Lagerpladsen er enten 32GB eller 64GB, og dette kan udvides via microSD-kort.

I første omgang frigives Meizu MX Quad-core i Kina og Hong Kong.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Casper Bang 19-04-2012 11:16:50

Maizu får faktisk den mindre af de nye Exynos'er, nemlig Exynos 4412 ligesom den også er clocket så lavt som muligt (Exynos 4412 kan køre imellem 1.5 og 1.8GHz).

Derudover må man forøvrigt ikke glemme Mali-T604 der sidder i den nye Exynos, og for første gang tilbyder applikationsvenlig hardware acceleration i form af DirectX® 11 (Windows Phone) og RenderScript (Android).

Jeg tror Samsung har valgt at det er vigtigere at profilere sig i forbindelse med OL (meget stor målgruppe) frem for first-to-marked (meget lille målgruppe).

0 0
Martin 19-04-2012 11:14:04

Ligner utrykkelig iPhone. Spændende og se om Apple retsforfølger dem. Istedet for Samsung, for små bagateller.

0 0
hellas7 18-04-2012 19:13:02

... kan det vel godt være at forbrugerne først kan købe den i juni og dermed kan den indeholde den omtalte processor?

0 0

Om brug af cookies