Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første test af Motorola Moto 360 dukker op

Første test af Motorola Moto 360 dukker op

Italienske ’Mister Gadget’ er en af de første til at få fingre i Motorola runde smartwatch.

Motorola moto 360 tegner til at blive et ikonisk produkt. Alene den runde form får Moto 360 til at stikke ud i forhold til mængden af kantede ure. Første tests af Luca Viscardi, også selvudnævnt som ’Mister Gadget’, tyder på, at Moto 360 ikke vil skuffe.

Slut med kabler

Et stort billedgalleri viser, blandt andet, Moto 360s trådløse opladning i aktion. Docken er en minimalistisk plast som fastholder uret magnetisk. Der er dermed ingen ladekontakter at spore på Moto 360.

Opladning bliver derfor en enkel sag: slut med kabler eller mikrometerpræcis docking af uret. Samtidig bedyrer Luca at han oplever 2½ dages strøm på uret. Driftstiden kan dog variere voldsomt alt efter brug.

Også klar til sport

Moto 360 har fungeret som bannerfører for Googles Android Wear. Googles svar på et styresystem til både firkantede og runde smartwatches. Softwaren blev stolt fremvist til Google I/O 2014, men selve enhedens specifikationer er usikkre.

Billeder af bunden på moto 360 afslører dog nyt på den front. Små huller huser en optisk pulsmåler, meget lig dem som findes i Samsung Gear familien. Samtidig er en skridttæller indbygget, så fuld self-tracking er sikret på Moto 360.

Moto 360 er IP67-godkendt, hvilket gør, at man kan have uret med sig under bruseren eller badekarret. Til strand og dykketure må uret dog blive hjemme eller på strandkanten da det ikke kan håndtere mere end 1 meters dybde eller kraftigt vandtryk.

Mindre smartwatch, mere ur

Nogle vil angiveligt mene at hovedfordelen ved Moto 360 er at det ikke ligner et smartwatch. 80’er Casio-associationer er væk. For at styrke indtrykket er remmen aftageligt på Moto 360, ligesom på almindelige ure.

Urets look kan tilpasses og kan efterligne alt fra chronograph til digital-ur. Luca bekræfter dog at uret føles tykkere i brug end et almindeligt armbåndsur. Selve skærmen er heller ikke 100 procent rund, for en lille ramme for neden gemmer på displayets elektronik.

Officielt vil Moto 360 udkomme i løbet af sommeren, derfor er en snarlig lancering på trapperne. Udsalgsprisen er 249$ uden dansk told og moms.

Kilde: lucaviscardi.eu

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies