Forvandl din Android til en bærbar ”spillekonsol”

Har du haft tanken om at bruge din Android enhed som spillekonsol, eller haft lyst til at spille Super Mario på den, så se her.

Forvandl din Android til en bærbar ”spillekonsol”

Én ting Android-ejere kan prale af at kunne, er at spille Playstation og Nintendo spil på deres enheder, og det er på både smartphones, phablets og tablets.

Det foregår ved at hente en emulator i Google Play Store, hvorefter det bare gælder om, at hente dine ynglings spil fra tiden hvor PSone og Nintendo 64 eksisterede, endda uden at roote din enhed.

En lille guide til hvordan du kommer igang kan du finde her.

Idéen er ikke ny, det er heller ikke selve indholdet der er vigtig i denne artikel, nej det er måden du kan styre dine spil.

Flere ved at man kan bruge Bluetooth controllere til at styre spil på sin Android enhed, men en britisk gut har taget skridtet videre.

Han har nemlig specialdesignet en holder til sin Playstation 3 controller, så han kan fastmontere sin Galaxy Note enhed til controlleren.

Synes du det lyder som en god idé? Så se herunder hvordan ”spillekonsollen” ser ud og virker.

Android Emulator, holder, playstation
Her er den specialdesignede holder

Kilde: Clove.co.uk

Temaet følges op

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden kørte videre med bolden. 8/6/2011 kom der flere nuancer om emnet med en nyhedsartikel med fokus på Ny spillekonsol fra Sony – Den videre historie om temaet finder du her. Du finder seneste nyt her.