Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forventningerne mindskes i Telia

Forventningerne mindskes i Telia

Omsætningen på mobilmarkedet er gået 14 procent tilbage i andet kvartal for Telia i Danmark.

Den svenske telegigant må sænke deres vækstudsigter for 2012 efter et andet kvartal der har været skuffende. Det er blandt andet mobilkrigen i Danmark der tærer på svenske TeliaSonera.

Omsætningen på mobilmarkedet er i Danmark faldet med 14 procent i andet kvartal, og forventningen i TeliaSonera har tidligere været en vækst på 1-2 procent, den er nu nedjusteret til 0-1 procent. Det skriver Business.dk.

De danske mobilkunder bruger i gennemsnit 165 kroner om måneden, hvilket er et fald fra 184 kroner.

Telia er Nordens største mobilselskab og også blandt de ti største i verden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 18-07-2012 11:58:18

Selvom man ikke skriver for en erhvervsavis, så kan man jo alligevel ikke undgå at syntes at der mangler noget, i en ellers skarp analyse.

For i artiklen henvises der til et overskud i svenske kroner fra 2010, mod driftsoverskuddet nu her også i svenske kroner. Det er altsammen også meget fint, men burde man ikke lige tage kursforskellen med i en seriøs vurdering?
Den er altså væsentligt forandret, fordi den svenske økonomi har det så meget bedre end den danske (ja, det kan vi så takke de dnaske banker for).

Således lå kursen omkring de 0,70 i 2010, mod ca. 0,87 i dag - tro mig, os der bor i Sverige men arbejder i Danmark mærker forskellen ;)

0 0

Om brug af cookies