Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forvirring om Nokia Comes With Music

Forvirring om Nokia Comes With Music

Nettet er ved at løbe over med rygter om, i hvilke lande Nokia åbner sin musikservice Comes With Music (CWM). Mobilsiden.dk har derfor undersøgt, hvilke udmeldinger der holder, og hvilke der ikke gør.

På nettet er det kommet frem, at musiktjenesten Comes With Music åbner i en række asiatiske og amerikanske lande.

Vi har også hørt, at tjenesten lanceres i en række europæiske og nordiske lande. Blandt andet nævnes Frankrig, Spanien, Italien, samt Norge, Sverige og Finland. Danmark har ikke været omtalt i den forbindelse.

Nu viser det sig, at der er tale om halve og kvarte sandheder.

Her er fakta...

Nokia Comes With Music er netop nu live og på markedet i Storbritannien og ingen andre steder.

- "Vi har ikke sagt, at tjenesten åbner i f.eks. Norge i år. Jeg kan heller ikke fortælle noget yderligere om eventuelle planer i Danmark. Det er noget, vi vil komme tilbage til senere", siger Oskar Södergren, nordisk pressechef i Nokia, til Mobilsiden.dk

Han fortæller videre, at Australien og Singapore er de eneste steder, som er 100 procent sikre. Men Nokia forventer dog, at annoncere yderligere europæiske lande i løbet af 2009.

Noget af det som forvirrer billedet er, at Nokia forhandler med rettighedsorganisationer i mange forskellige lande. Typisk bliver oplyser om disse forhandlinger kædet sammen med, at tjenesten åbner i det pågældende land - hvilket ikke nødvendigvis er korrekt.

Selvom Mobilsiden.dk har stillet spørgsmålene til Oskar Södergren på mange forskellige (og kreative) måder, vil han ikke bekræfte yderligere end det, som er beskrevet i denne artikel. Tilgengæld er alle fakta valide og troværdige.

Med andre ord... Danmark, Norge, Sverige m.v. må vente på mere info...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies