Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fossil lancerer to Android Wear-ure: Q Wander og Q Marshal

Fossil lancerer to Android Wear-ure: Q Wander og Q Marshal

Ur- og smykkeproducenten Fossil løfter sløret for to nye smartwatches: Q Wander og Q Marsha, der begge kører med Android Wear.

Foto: Fossil.com

Tilbage til oktober sidste år lancerede den amerikanske producent af ure og smykker, Fossil, sit første smartwatch med Android Wear som styresystem. Uret fik en varm modtagelse, og nu bygger Fossil videre på succesen, som uret Q Founder er blevet i udlandet.

Derfor lancerer producenten i dag to nye ure i samme Q-serie med navnene Q Wander og Q Marshal. Igen er det Googles Android Wear, der er installeret, så du både kan parre den med din Android-smartphone og iPhone.

Ved første øjekast ser der ikke ud til at være sket det helt store i de to nye smartwatches, men det er der. Fossil skriver i et blogindlæg, at man har taget alle forbrugernes feedback fra det første Q Founder-ur til sig, og det har resulteret i de to nye modeller.

Det betyder, at du igen i år kan vælge en stor model på 46 mm lige som sidste år, men også en mindre på 42 mm. Begge nye uret har fået skåret en helt del af kanten rundt om skærmen væk, som ikke kun pynter på udseendet, men som også får dem til ikke at føles nær så store at have på.

Læs også: Casio lancerer hårdført Android Wear-smartwatch

Herreuret er modellen Q Marshal på 46 mm, som har en hårdfør navyblå urkasse udført i stål med skarpe linjer, hvortil der sidder en vintage-læderrem. Er læder ikke dig, kan du også vælge mellem en led- og silikonerem. Urets meget stilrene ydre look skyldes også, at der ikke sidder en eneste port eller kontakt. Opladningen foregår nemlig trådløst - højst sandsynligt med en Qi-kompatibel trådløs oplader.

Skulle du foretrække et mere feminint smartwatch, som der ikke er forfærdelig mange af på markedet, er modellen Q Wander et godt bud. Størrelsen er skrumpet til 42 mm, men skærmkanten er fortsat lige så tynd. Det er igen et meget stilrent design i enten guld eller sort, der gør sig gældende, men nu med blødere kurver. Her får du også samme udvalg af remme som den store herremodel.

”Den udvidede Q-produktlinje skaber kreativitet, nysgerrighed og tilslutningsmuligheder gennem smartere ure og fitnesstrackere, der forbedrer forbrugernes personlige stil”, siger Jill Elliott, teknisk direktør.

Foto: Fossil.com

Pris og tilgængelighed

Fossil fører desværre ikke sin produkter i Europa. Derfor må du vente og håbe på, at de nye ure bliver parallelimporteret eller selv gøre det fra udenlandske webshops. Der er nemlig ingen forlydender om, at Fossils smartwatches lander i den danske handel lige pt.

Læs også: TAG Heuer lancerer hammerdyrt Android Wear-ur

Prisen på de to ure er ellers ganske fornuftige. De starter på en pris, der lyder på $275, der direkte omsat til danske kroner svarer til 1.850 kroner – før moms og andre udgifter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies