Føtex sælger iPads til overpris

I morgen kan man købe iPads hos Føtex, men udover en masse mangler, er prisen også skruet gevaldigt i vejret.

Føtex sælger iPads til overpris

Fra i morgen kan man hos Føtex købe Apple iPad i 16 GB og Wifi-modellen til små 4300 kroner.

Selvom det måske lyder som et godt tilbud, er det måske alligevel værd at tænke sig om, inden man hiver dankortet frem.

Prisen er nemlig mellem 600 og 700 kroner højere, end hvad den samme model forventes at koste, når den kommer til Danmark. Rygterne vil endda vide, at Apple annoncerer iPad til det brede (og danske) marked inden udgangen af denne måned.

Den officielle pris kommer højst sansynligt til at ligge på mellem 3700 og 3800 kroner, vurderer Jon Lund, der er New Media-rådgiver, over for Politikens forbrugersektion, Tjek.dk.

Fyldt med begrænsninger

Udover den høje pris er der andre gode grunde til at holde sig fra Føtex’ iPads. De taler nemlig ikke dansk, hverken i menuen eller i ordbogen. Og kommer måske aldrig til det.

Derudover er det ikke muligt at købe programmer, eller apps, fra Apples iTunes, hvilket er en meget stor del af oplevelsen med et Apple-produkt.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 16/11/2010 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på Ny musikvideo låner fra iPad og iPhone – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.