Fotografen: HTC One X tager bedre billeder end iPhone

En professionel fotograf har prøvet, og bedømt kameraet i HTC One X. Resultatet er imponerende, mener han.

Fotografen: HTC One X tager bedre billeder end iPhone

HTC One X fremhæves af producenten, som en telefon hvor der er lagt ekstra meget vægt på gode lyd- og fotooplevelser.

Den professionelle fotograf Simon Ladefoged, der har blandt andet løst fotoopgaver for Bang og Olufsen, Ford, Spies, Tuborg, Nykredit og mange andre, har for HTC testet hvor godt, at One X tager billeder. Og han er rimelig imponeret.

Simon Ladefoged fremhæver den hurtige lukketid, og mobilens evne til, alligevel at fokusere korrekt på motivet. Fotooptagelser i dårligt belyste omgivelser, får også pæne ord med på vejen.

– ”Forskellene fra min iPhone til HTC One X er virkelig markant. Billedkvaliteten er ret fantastisk. Den her mobil kunne afløse et normalt lommekamera, men det vil en iPhone også kunne. Jeg ville skifte telefon, hvis det kun var på grund af kameraet. Men jeg kan gode lide min iPhone som telefon,” siger Simon Ladefoged til Mobilsiden.dk.

De andre mobiler i One-serien, One S og One V, kommer også med kamerafeatures, i stil med dem, der findes i topmodellen One X.

I indslaget herunder, kan du høre mere om Simon Ladefogeds oplevelser med HTC One X.

Læs også:
Foto-duel: One X mod iPhone 4S
Kæmpetest af HTC One X
Web-TV: Se anmeldelsen af HTC One X

Eksternt link:
Simonladefoged.com

Web-TV: Fotografen om One X kameraet

Det videre forløb om iPhone

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 3/4/2012 fulgte redaktionen op med en nyhedsartikel med fokus på Robothund til din iPhoneKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.