Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fotos: Er dette Samsung Galaxy S II Plus og Grand Duos?

Fotos: Er dette Samsung Galaxy S II Plus og Grand Duos?

Specifikationer for og billeder af to - måske kommende - Samsung-mobiler er dukket op i Kina. Se dem her.

De har tidligere været nævnt på rygtebasis, men nu skulle to Samsung-smartphones for alvor være afsløret.

Det drejer sig om Galaxy S II Plus (GT-i9105) og Galaxy Grand Duos (GT-i9082), skriver unwiredview.com, som har netsurfet en tur til Kina.

Galaxy S II Plus-designet minder en hel del om originalen - i modsætning til de billeder, der florerede på nettet i sommer.

Specifikationerne er også anderledes end tidligere omtalt. Ifølge unwiredview.com bliver det 4,3" WVGA-skærm (800x480), 1GHz dual core-processor, 8 megapixel-kamera på bagsiden og 2 megapixel-kamera på fronten. Galaxy S II Plus skulle veje 121 gram og måle 125,3 x 66,1 x 8,98 mm.

Samsung Galaxy Grand Duos er en dual-SIM-mobil. Det vil sige, at den kan håndtere to SIM-kort på samme tid.

Skærmen vil angiveligt blive 4,5" WVGA (800x480). Derudover skulle der være 1,2GHz dual core-processor, 8 megapixel-kamera på bagsiden og 2 megapixel-kamera på fronten.

Begge modeller kører Android Jelly Bean.

Første gang Mobilsiden.dk skrev om en Plus-udgave af Galaxy S II var allerede i begyndelsen af februar, hvor en såkaldt "Galaxy S 2+" havde efterladt spor på internettet - nærmere betegnet i An3DBenchXL's benchmark-database.

Her kunne man se, at styresystemet var Android 2.3.4 Gingerbread, at skærmen havde en opløsning på 800 x 480 pixels, og at CPU'en kørte med 1,5GHz.

Det vil ikke være første gang, at Samsung lancerer en plus-version af en smartphone. Det skete blandt andet med Galaxy S, som blev fulgt op af Galaxy S Plus.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas_a 16-12-2012 15:53:15

Hvordan kan den kalde for plus når processoren er kun 1GHz mod 1.2GHz på den gamle S2?

0 0

Om brug af cookies