Foxconn vil sælge smartphones med 7-Eleven

Smartphones og tablets på vej på hylderne i 7-Eleven? Ifølge rygterne, så er et samarbejde mellem Foxconn og 7-Eleven undervejs.

Foxconn vil sælge smartphones med 7-Eleven

Rygterne går på at den store fabrik Foxconn, som blandt andet laver iPhones, vil sælge smartphones og tablets i samarbejde med 7-Eleven. Det skriver bgr.com.

Det er Wall Street Journal, som skriver den store Foxconn-fabrik, der står for en stor del af iPhone-produktionen, nu går med planer om at producerer og sælge smartphones og tablets i samarbejde med kæden 7-Eleven.

Allerede nu skulle de to virksomheder have indgået en aftale om, at sælge fjernsyn der er produceret af Foxconn i 7-Elevens butikker i Taiwan. Foxconn har i år lanceret en Firefox tablet og der skulle også være flere Firefox-produkter på vej.

Wall Street Journal melder ikke noget om, at sælges af smartphones og tablets også ville komme til de 7-Eleven butikker vi har i Danmark.

Den videre fortælling

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 12/8/2013 kørte vi nyheden om Analytiker: Microsoft bør sælge Surface hos flere forhandlere – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Seneste nyheder om Tablet finder du her..