Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fredagshumor: Note 7 til de travle amerikanere [VIDEO]

Fredagshumor: Note 7 til de travle amerikanere [VIDEO]

Den nye Samsung Galaxy Note 7 er ideel til de travle, travle amerikanere. Det er i hvert fald, hvad budskabet er i denne nye sjove reklamefilm.

Det er nok ikke gået mange mobilinteresserede forbi, at Samsungs nyeste flagskibsmodel er landet og går under navnet Galaxy Note 7.

Telefonen, der blev præsenteret i mandags, kommer med en lang række topspecifikationer og er, som Note-serien er kendt for, perfekt til forbrugeren, der skal have en masse arbejde for hånden.

Det er der nu kommet en sjov reklamefilm ud af, hvor den Oscar-vindende skuespiller Christopher Waltz, kendt for bl.a. Django og Spectre, forklarer hvordan Galaxy Note 7 er perfekt til de altid travle amerikanere.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 kommer i en endnu vildere variant

Videoen er naturligvis utrolig karikeret, og amerikanerne er jo naturligvis ikke det eneste travle folkefærd, der vil nyde godt at den nye Note 7.

Men man må alligevel give Samsung, at de har formået at skabe en underholdende reklame, man sagtens kunne forestille sig vil falde i god jord hos de amerikanske forbrugere.

Det er nu heller ikke så underligt, at Samsung netop vælger at producere en sådan video i USA. Det amerikanske mobilmarked er et af de vigtigste for mobilproducenterne, og især Samsung er notorisk kendt for at kreere reklamevideoer direkte til landet - tit gerne for at drille den store konkurrent, Apple.

I denne omgang nævner de dog ikke konkurrenten fra USA, men de har dog stadigvæk haft succes med at skabe en anderledes og sjov reklamefilm, der, om ikke andet, kan give et lille smil på læben.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7 vs. S7 edge - hvilken skal jeg vælge?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies