Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fremgang for Sony Ericsson

Fremgang for Sony Ericsson

Fremtiden ser lys ud for Sony Ericsson. Lanceringen af mange nye mobiler i første kvartal har givet pote, og producenten oplever nu en stigning på 41 procent sammenlignet med første kvartal af 2005.

Det er ikke kun walkman-konceptet, der har fået opmærksomhed i det netop overståede første kvartal af 2006. Sony Ericsson har også valgt at fokusere på mellemklassetelefoner og de helt billige mobiler.
Det er ikke kun walkman-konceptet, der har fået opmærksomhed i det netop overståede første kvartal af 2006. Sony Ericsson har også valgt at fokusere på mellemklassetelefoner og de helt billige mobiler.

I første kvartal af 2006, som sluttede 31. marts, havde Sony Ericsson solgt 13,3 millioner mobiler. Det svarer til fremgang på 41 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Begrundelsen for producentens fremgang skal blandt andet findes i, at Sony Ericsson har lanceret flere produkter i første kvartal af 2006, end det var tilfældet i 2005. Eksempelvis har Sony Ericsson allerede præsenteret et par nye flagskib til deres populære walkmanserie i første kvartal, hvilket synes at falde i brugernes smag.

Men det er ikke kun walkman-konceptet, der har fået opmærksomhed i det netop overståede første kvartal af 2006. Producenten har også valgt at fokusere på de såkaldte mellemklasse-mobiler, ligesom nye modeller i den billigste ende af skalaen har fundet vej til butikkerne.

At fokusere på mobiltelefoner i alle klasser – både når det angår funktioner og pris – ser ud til at give pote for Sony Ericsson. Større valgmuligheder til brugerne, når de skal købe ny mobil, har åbenbart betydet, at flere har valgt en model, som har haft Sony Ericssons logo på coveret.

De flotte tal for første kvartal har givet Sony Ericsson optimisme i forhold til resten af året, hvor producenten forventer en markant stigning i forhold til 2005.

En sådan stigning vil naturligvis kræve, at Sony Ericsson lancerer lige så mange spændende produkter i de næste kvartaler, som vi har set i det første. Det var da også den klare meddelelse fra producenten, da Mobilsiden.dk besøgte dem på et pressemøde i sidste måned: Mobilerne, som netop er blevet lanceret er blot begyndelsen. Uden at løfte sløret for detaljerne lovede producenten, at der vil komme mange flere interessante mobiler fra Sony Ericsson i løbet af året.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies