Fremtid: Dine kontakter centrum i mobilen

I fremtiden vil vores mobil være bygget op omkring vores kontakter, mener en tidligere Nokia-chef.

Fremtid: Dine kontakter centrum i mobilen

I fremtiden vil mobilen blive opbygget ud fra nogle af de samme principper, som sociale netværk som for eksempel Facebook.

Navne og numre vil blive knyttet sammen i et net af billeder, videoer og anden information. Det skriver Computerworld.dk.

 -“De folk vi kender, er centrum for det meste af det, vi bruger mobiltelefonen til, og det skal et operativsystem bygges op omkring,” siger Bob Iannucci, der er tidligere teknologi-direktør for Nokia.

Han mener, at fremtidens mobiltelefoner vil bruge en cloud-baseret platform, hvor man kan navigere mellem kontakter og indhold.

I den tidligere direktørs vision bliver kontakterne ikke afhængige af en operatørs netværk, men bliver lagt op i skyen, hvorfra de er tilgængelig fra enhver enhed.

Historien efterfølgende

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/4/2009 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring emnet Brugte mobiler kan i visse tilfælde sælges som nyeKlik her for den efterfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..