Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fremtidens tele-revolution

Fremtidens tele-revolution

I aftenens 21-nyheder tog DR et blik ud i fremtidens televerden. Chefredaktør på Mobilsiden.dk John G. Pedersen blev taget med på råd.

En af de store trends i øjeblikket er musikmobilerne. Via Mp3-afspilleren på mobilen kan man lytte til yndlingsnumrene i en god kvalitet, mens man er på farten. Det fortæller John G. Pedersen til Kåre Sand i 21-nyhederne på DR1.
En af de store trends i øjeblikket er musikmobilerne. Via Mp3-afspilleren på mobilen kan man lytte til yndlingsnumrene i en god kvalitet, mens man er på farten. Det fortæller John G. Pedersen til Kåre Sand i 21-nyhederne på DR1.

I forbindelse med det snarlige opkøb af TDC tog DR i aftenens udgave af nyhederne et kig på fremtidens telefoni. De var interesserede i at undersøge, hvordan telemarkedet kommer til at se ud i fremtiden. Og hvem var mere nærlæggende at spørge end chefredaktør på Mobilsiden.dk John G. Pedersen.

Det er næsten ikke til at begribe, hvad der er sket på telefon-området siden den første magnettelefon i 1878. Og telefon-revolutionen er kun lige begyndt. I alt fald er det, ifølge John G. Pedersen ganske ubegribeligt hvad vi stadig har i vente.

En af de store trends i øjeblikket er musikmobilerne. Via Mp3-afspilleren på mobilen kan man lytte til yndlingsnumrene i en god kvalitet, mens man er på farten.

John G. Pedersen nævner 3G som fremtidens teknologi, som sikrer langt hurtigere kommunikation via mobilen end på det gamle net.

I den forbindelse er det John G. Pedersens klare overbevisning, at TDC i fremtiden vil være mere med hvor det sker i forhold til de nye teknologier.

Sidst men ikke mindst spørger Torben Schou, John G. Pedersen, hvordan han vurderer de mennesker, som stadig bruger den gammeldags fastnettelefon med ledning:

”Jeg er nødt til at sige det - I er frygtelig gammeldags. Nu må i se at komme ind i kampen, op på antennerne og ud i den moderne teknik – derud hvor det virkelig rykker”.

En ting er helt sikkert; Vi på Mobilsiden.dk vil følge udviklingen inden for mobil og tele meget tæt. For som John G. Pedersen pointerer, er det ikke småting, der sker på dette område – heller ikke i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies