Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Front og bagside fra iPhone 8, 7s og 7s Plus lækket

Front og bagside fra iPhone 8, 7s og 7s Plus lækket

Knivskarpe billeder af både fronten og bagsiden tilhørende den kommende iPhone 8 og iPhone 7s/7s Plus er blevet lækket.

Foto: Imgur.com

Endnu en dag - og mere iPhone-nyt. Afsløringen af Apples næste iPhones ligger fortsat nogle måneder ude i fremtiden, men traditionen tro dukker afslørende billeder op længe før tid.

Læs også: Nye billeder og video: Sådan kan iPhone 8 komme til at se ud

Denne gang er det en bruger, som har delt to billeder på billeddelingstjenesten Imgur og efterfølgende delt albummet på hjemmesiden Reddit.

Brugeren er kommet i besiddelse af to knivskarpe billeder, der angiveligt viser, hvordan Apples tre kommende iPhones ser ud. Der er tale om iPhone 8, som også går under navnet iPhone X, samt iPhone 7s og iPhone 7s Plus. Sammen med billederne skriver vedkommende:

”Jeg har en ven i industrien, som lige har sendt mig disse. Han sagde, at de kinesiske leverandører modtog dem i sidste uge.”

Her ses fronten og bagsiden på iPhone 8 eller iPhone X.
Her ses fronten og bagsiden på iPhone 8 eller iPhone X.
Foto: Imgur.com

Glas foran og bagpå – på alle tre iPhones

Som rygter i adskillige måneder har indikeret, går Apple tilbage til et design bestående af en metalramme omgivet af et lag glas (hvis ikke Gorilla Glass, så formentlig i stil med) både foran og bagpå. På billederne ses tydeligt nogle tynde frontpaneler og bagsider, som man husker dem fra iPhone 4 og 4s. Det første billede viser fronterne og bagsiderne fra iPhone 8 (eller iPhone X), hvor størstedelen af fronten består af skærm, som rygterne i lang tid tidligere har vist.

Læs også: Nye skitser: iPhone X med OLED-skærm bliver større end iPhone 7

Der har også været spekulationer om, hvordan Apple implementerer kameraet og de forskellige sensorer på fronten. Her ses det, at et lille stykke af fronten i toppen dækker ind over skærmen – lidt i stil med den nye Essential-smartphone. På bagsiden står det også klart, at kameraet dual-kameraet bliver placeret som visse billeder tidligere har vist – altså ovenover hinanden i venstre side.

Her ses bagsiderne fra iPhone 7s, iPhone 7s Plus, iPhone 8 eller iPhone X og fronten på sidstnævnte.
Her ses bagsiderne fra iPhone 7s, iPhone 7s Plus, iPhone 8 eller iPhone X og fronten på sidstnævnte.
Foto: Imgur.com

Alle tre iPhones får trådløs opladning

Det andet delte billede viser også bagsiderne fra iPhone 7s og iPhone 7s Plus, som umiddelbart er udført på samme måde som iPhone 8/X – altså sort, skinnende glas. Taktikken ser ud til at være den samme som i iPhone 7. Den normale iPhone 7s får et enkelt bagkamera helt identisk med nuværende iPhones, mens der er gjort plads til et aflangt dual-kamera i iPhone 7s Plus ligesom i den nuværende iPhone 7 Plus.

Læs også: iPhone 8 kan halte gevaldigt efter på netværkshastigheden

En gevinst ved at skifte fra en unibody-konstruktion af aluminium til glas er, at trådløs opladning er muligt. Der har i længere tid været forlydender om, at Apple vil implementere trådløs opladning, og det sker efter sigende dette efterår. Ifølge billedteksten til det andet billede skulle det ikke kun være iPhone 8 eller iPhone X, som får trådløs opladning, men også iPhone 7s og iPhone 7s Plus:

”Stor overraskelse for iPhone 7s/7s Plus - efter sigende får de også trådløs opladning!”, star der i albummet.

Hvad er din umiddelbare vurdering af de lækkede frontpaneler og bagsider – angiveligt – fra iPhone 8/X og iPhone 7s/7s Plus? Er der tale om den ægte vare, eller har vi endnu ikke fået det endelige iPhone-design at se? Skriv gerne i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies