Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Froyo til Samsung Galaxy S - se hvad du kan vente

Froyo til Samsung Galaxy S - se hvad du kan vente

Se en YouTube video af en Samsung Galaxy S med Android 2.2. Flash 10.1 understøttelse, samt væsentligt øget hastighed er blot nogle af forbedringerne.

En video af en Samsung Galaxy S med Android version 2.2 er blevet frigivet på YouTube, her gennemgås nogle af de forbedringer, der er i vente til ejerne af denne mobiltelefon.

Af generelle Froyo-tilføjelser kan nævnes Flash 10.1 understøttelse, optimeret fodgænger-navigation, samt en væsentlig forbedring i hastighed, ifølge forfatteren til videoen.

Men Samsung har også tilføjet en række features på eget initiativ, her følger en gennemgang af de ting, der også fremhæves i videoen.

Pinch-to-zoom startskærm: Du kan zoome ud og se en oversigt over de forskellige startskærme - dette er et alternativ til at bladre igennem dem én efter én.

Lås skærmen: Du kan låse skærmen i landskabs- eller portrætvisning direkte fra notifikationslinien. Kan med fordel benyttes, hvis du for eksempel ønsker at browse nettet på en bestemt måde, så kan du sikre dig, at billedet ikke hopper rundt.

Keyboard: Du har nu mulighed for at indtaste numre og specielle karakterer uden at skulle ind igennem en symbol-menu. Ved at holde fingeren på et bogstav, får du en lille række af specielle karakterer og tal, der kan vælges.

Kontakter: Google Groups fremgår nu under kontakter.

Se videoen her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Marianne 15-10-2010 13:20:13

Det ville være dejligt med en dansk gennemgang og måske en lidt bedre guidning. Vi er sikkert en del der er totalt nybegynder udi SMARTFONEuniverset.... :o)

0 0
Ulrik 09-09-2010 08:09:32

Super mange tak for dette klip!! :)

0 0
malli 07-09-2010 12:23:55

jeg vil gerne vide hvornår froyo kommer til galaxy s?

0 0
Hest 06-09-2010 16:59:56

Lidt træls han har brugt så dårligt kamera, for telefonen ser jo mega sløv ud på filmen ;)

Men lyder godt hvis 2.2 snart kommer officielt. De kan jo stadig nå at optimere lidt inden

0 0
Tejs 06-09-2010 13:03:54

Der er jo så heldigvis mange andre punkter, hvor en Galaxy S er bedre end en Desire. Uanset hvor mange software opdateringer der kommer til en Desire, så får den aldrig en SuperAMOLED-skærm, tv-out, større intern hukommelse, eller en ligeså hurtig processor. Desuden synes jeg den lovede HD-optagelse og native-divx understøttelse lader vente på sig fra HTC. Jeg tror ikke Galaxy-ejerne er så misundelige på Desire-ejerne når det kommer til stykket.

0 0
Daniel Jørgensen 06-09-2010 11:48:40

Men bortset fra det at låse skærmen så er det jo sådan set det en desire allerede kan :D

0 0

Om brug af cookies