Frygt for dårligere kvalitet af iPhone

Salget af iPhone går over al forventning, men fabrikkerne kan ikke følge med.

Frygt for dårligere kvalitet af iPhone

Iphone 3G-salget går strålende, og i løbet af kort tid kunne Apple fortælle, at der allerede var solgt én million enheder. Mange står stadig på venteliste for, at få sin iPhone 3G, og Apple fortsætter med at annoncere nye lande, hvor mobilen inden længe kommer i handlen.

Ifølge TechCrunch produceres der i øjeblikket 800.000 iPhones om ugen, hvilket er mere end kapaciteten kan klare på FoxConns fabrikker i Taiwan, og det fører naturligvis til bekymringer om kvalitetskontrollen ikke længere holdes.

Fortsætter produktionen i samme hastighed som nu, vil der blive produceret 40 millioner 3G-udgaver inden året er omme. Tilbage i april måned forventede Foxconn, at producere 24-25 millioner enheder.

Den oprindelige iPhone, der kom på markedet i juni 2007, har til sammenligning solgt seks millioner enheder i løbet af ét år.

Sidste tilføjelse til sagen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/8/2008 samlede vi op på historien og publicerede en historie med fokus på Utilfreds med dit iPhone 3G-batteri? – Klik her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..