Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fugt og vand dræber din mobiltelefon

Fugt og vand dræber din mobiltelefon

Fugt er uden sammenligning den største dræber af mobiltelefoner. Men de fleste har ingen idé om, at det er en fugtskade, der har skylden, når mobilen pludselig ikke virker mere.

Fugt er den største trussel for mobiltelefoner. Den sniger sig ind i telefonen og pludselig virker tasterne ikke, eller skærmen ikke mere.

Men langt de fleste ved ikke, at det er fordi telefonen har fået fugt.

Så sender man den til reperation, og får telefonen tilbage med en ubehagelig overraskelse: en regning. Garantien gælder nemlig ikke, når der er tale om en fugtskade, som bliver anset for at være mobil-ejerens eget ansvar.

Fugten kommer snigende

Langt over halvdelen af alle skader er på mobiltelefoner er forårsaget af fugt, fortæller Michael Nygaard fra TDC's reperationscenter.

Mange tror, at der skal noget så drastisk som en tur i toilettet eller i et glas cola for at telefonen går i stykker af væske.

Men det er langt fra tilfældet. Fugt kan snige sig ind i telefonen, hvis man for eksempel har telefonen tæt inde på kroppen og man sveder, eller hvis den bliver udsat for temperatur-svingninger.

Her kan du læse mere om, hvordan du passer på telefonen, så den ikke får en fugtskade, og hvordan du skal forholde dig, hvis skaden alligevel er sket.

Læs også, hvordan du passer bedst på mobilens batteri. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nuke 10-03-2010 12:33:16

Ja det kan jeg godt snakke med om, har selv prøvet det med at have mobilen tæt til kroppen, hvor efter den ikke virket i skærmen, og det er bare død trælst :D Men det gør man kun 1 gang GG

0 0

Om brug af cookies